euroliga baschet

Pariuri pe Betano, 30 decembrie: Vezi Euroliga cu streaming live

Vineri, 30 decembrie, continuă partidele din Euroliga de baschet. Partida vedetă a zilei este cea dintre Unics Kazan și Panathinaikos, care se joacă de la ora 18:00.

Acest meci, precum și celelalte de astăzi, se pot urmări cu streaming live pe Betano TV, în această pagină.

Rușii vin după două victorii consecutive (5 victorii – 9 înfrângeri), iar  Panathinaikos are patru victorii la rând (9 victorii – 5 înfrângeri). Grecii au câștigat doar două meciuri în deplasare, din cele șase jucate până acum.

Este cea de-a treia partidă directă între cele două cluburi, fiecare având până acum câte o victorie obținută în sezonul 2011/2012.

Cel mai bun marcator de la Unics este Keith Langford, cu o medie de 23,9 de puncte pe meci, iar antrenorul Evgeniy Yuryevich Pashutin se mai bazează pe  Quino Colom (10,9  de puncte pe meci) și pe pivotul Art Parakhouski (12,1 de puncte pe meci).

Va fi ținut la respect cel mai bun marcator din Euroliga de baschet?

De altfel, Langford este cel mai bun marcator in Euroliga de baschet. A marcat 311 puncte în 13 partide. Ținân cont că Panathinaikos are una dintre cele mai bune apărări din Euroligă, nelăsându-și adversarii să treacă de 75,1 puncte pe meci, în medie, se poate anticipa un meci mai slab al lui Langford, iar Betano oferă o cotă de 1,87 pentru ca acesta să marcheze sub 22 de puncte diseară.

Betano.com oferă peste 95 de tipuri de pariuri pentru partida Unics – Panathinaikos.

De cealaltă parte, Panathinaikos este condusă de conducătorul de joc Nick Calathes (13,6 puncte,  5,2 recuperări, 6,9 pase decisive pe meci) dar și pe Chris Singleton (11,9 puncte pe meci). Antrenorul Xavi Pascual îi mai are ca oameni de coș pe Mike James (10,2 puncte pe meci) și K.C. Rivers (10,8 puncte pe meci).

Unics se poate lăuda însă cu a patra cea mai bună medie de reușită de la linia de fault (79.1%), în timp ce Panathinaikos este a doua cea mai slabă din Euroligă la acest capitol (71.1%).

Programul meciurilor de astăzi, ultimele din sezonul regulat al Euroligii, din acest an, este următorul:
Unics Kazan – Panathinaikos 18:00
Galatasaray – Brose 19:00
Barcelona – Darussafaka 22:00

Leave a Reply