pariuri simona halep wuhan

Ziua de pariuri pe Betano, luni 26 septembrie

Luni, 26 septembrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru pariurile sportive. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de luni, oferite de Betano.com.

Fotbal

Liga 1: Astra – Poli  Iasi – 20:00

Astra Giurgiu și Poli Iași este meciul care încheie etapa a 10-a din Liga 1.

Gazdele au nevoie de puncte și vor întâlni o echipă din Iași decimată. Moldovenii vor veni la Giurgiu cu un lot format din doar 16 jucători, o parte dintre ei fiind juniori.

Antrenorul de la Iași, Nicolo Napoli, a anunțat că Voicu şi Ţigănaşu sunt suspendaţi, Bole, Ciucur, Mihalache şi Cristea sunt accidentaţi, iar pe Creţu nu poate conta.

Astra – Iași este oferit pe Betano.com cu  Marjă 0% pe Betano (cote maxime pentru 1, X sau 2). Astra are o cotă de peste 1,50 la victorie.

O altă partidă de luni din Liga 1 este cea dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. Clujenii vor încerca o nouă victorie, a treia la rând în campionat, după ce au învins Voluntariul cu 5-0 și pe Steaua acasă cu 2-1.

În cazul unei victorii, CFR va urca pe un loc de play-off, deși a început actualul sezon cu o depunctare de 6 puncte.

Tenis

WTA: Simona Halep – Irina Begu, la Wuhan

Un meci interesant de tenis are loc astăzi la turneul feminin de la Wuhan, acolo unde se vor întâlni într-un meci direct două jucătoare din România, Simona Halep și Irina Begu.

Marea favorită a meciului este Halep, locul 5 mondial, care va juca la Wuhan primul meci din turneu, intrând direct în turul 2.

Begu (locul 23 WTA) a eliminat-o în turul 1 pe Elizaveta Kulichkova, cu scorul de 4-6 7-6 6-2.

Halep conduce cu 5-0 întâlnirile directe cu Begu și are o cotă de 1.11 la victorie.

Partida se poate urmări cu streaming live pe Betano.com, după ora 11:30.

Leave a Reply