pariuri fiorentina milan serie a

Ziua de pariuri pe Betano, duminică 25 septembrie

Duminică, 25 septembrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru pariurile sportive. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de duminică, oferite de Betano.com.

Fotbal

Serie A: Fiorentina – AC Milan

Fiorentina și AC Milan joacă duminică seară, de la ora 21:45, meciul etapei din Serie A. Partida este cu Marjă 0% pe Betano (cote maxime pentru 1, X sau 2) și poate fi urmărită cu streaming live de asemenea pe site, la fel ca majoritatea meciurilor din campionatul Italiei.

AC Milan face deplasarea la Fiorentina după două victorii solide cu Sampdoria și Lazio. Gazdele vin după un egal cu Udinese (2-2) și două partide câștigate cu Chievo și Roma.

Cele două echipe au marcat mereu peste 1,5 goluri în ultimele nouă partide directe jucate în ultimii patru ani. Betano are o cotă de 1.25 pentru peste 1,5 goluri, diseară. Columbianul Calor Bacca, aflat în formă, are o cotă de 2.63 să înscrie oricând.

Citește și: Ziua de pariuri pe Betano, sâmbătă 24 septembrie

Echipe probabile:
Fiorentina: Tatarusanu – Tomovic, Rodriguez, De Maio – Bernardeschi, Badelj, Sanchez, Olivera – Valero – Kalinic, Babacar. Accidentat: Astori
AC Milan – Donnarumma – Calabria, Paletta, Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, Bonaventura – Suso, Bacca, Niang. Accidentați: Zapata, Bertolacci, Antonelli, Mati Fernandez

Liga 1: FC Voluntari – Steaua Bucuresti

Meciul zilei din Liga 1 este FC Voluntari – Steaua, ora 20:30, de asemenea cu Marjă 0% pe Betano.

Steaua vine după o înfrângere cu CFR Cluj, iar poziția antrenorului Laurețiu Reghecampf  este din ce în ce mai fragilă. Steaua trebuie să bată, fiind în pericol să piardă șefia Ligii 1, pentru că la acest moment se află la egalitate de puncte cu Craiova, fiecare cu câte 20.

Voluntari nu este o echipă care să pună mari probleme, dar nici una care este deja bătută înainte să intre pe teren. Aflată la granița play-off-ului, gruparea ilfoveană va juca cu toată forța diseară.

Cine mizează pe o surpriză, are o cotă de peste 7.0 pentru FC Voluntari. La „siguranță”, Steaua are un multiplicator de peste 1.5 pe Betano.

Streaming live fotbal

În week-end, sunt zeci de meciuri în direct cu imagini video din Primera Division (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța).

Meciurile din aceste campionate care beneficiază de streaming live se pot vedea aici, fiind semnalate cu textul „streaming” în listă.

Leave a Reply