paraiuri fotbal arsenal cheslea

Ziua de pariuri pe Betano, sâmbătă 24 septembrie

Sâmbătă, 24 septembrie, Betano.com găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru pariurile sportive. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de sâmbătă, oferite de Betano.com.

Fotbal

Premier League: United – Leicester și Arsenal – Chelsea

Două meciuri de mare interes sunt cele din Premier League, Manchester United – Leicester City și Arsenal Londra – Chelsea Londra.

Despre cele două partide am scris pe larg aici, indicând cele mai interesante cote.

Liga 1: Craiova – Botoșani și Dinamo – Chiajna

În Liga 1 se joacă sâmbătă două partide din etapa a zecea, Craiova – Botoșani (ora 15:00) și Dinamo – Chiajna (20:30).

La Craiova este o atmosferă foarte bună, echipa este pe podium și vrea să rămână acolo. S-a format un nucleu de jucători capabil să joace la nivel bun, dar oltenii vor întâlni echipa care se află pe locul al treilea, FC Botoșani.

Moldovenii duresc un meci pe care să și-l amintească peste ani, așa cum au declarat înainte de meci.  Va fi un meci de luptă în care este greu să indici vreo favorită.

Echipe probabile
Craiova: Calancea – Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – A. Ivan, Zlatinski, Gustavo, Bancu – Măzărache, Nuno Rocha
Injured: Madson
Botosani: Iliev – Patache, G. Miron, Burcă, Muşat – Vaşvari, Cucu – Golofca, Willie, I. Fülöp – Elek

Dinamo – Chiajna este al doilea meci al zilei, unul în care Ioan Andone, antrenorul a anunțat schimbări în primul 11. Astfel, Dinamo ar putea intra pe teren cu  Brănescu – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip – Busuladzici, Nistor, Palici – Rotariu, Nemec, V. Lazăr

Dinamo speră la 7 puncte în trei meciuri, iar după egalul cu Viitorul ar trebui să câștige următoarele partide, inclusiv pe cea cu Chiajna. La Dinamo ar putea intra sâmbătă și jucătorul african May Sphiwe Mahlangu.

Cota la victorie a lui Dinamo în acest meci este de peste 1.4.

Streaming live fotbal

În week-end, sunt zeci de meciuri în direct cu imagini video din Primera Division (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța).

Meciurile din aceste campionate care beneficiază de streaming live se pot vedea aici, fiind semnalate cu textul „streaming” în listă.

 

Leave a Reply