Meci de ”șase puncte” între CFR Cluj și Universitatea Craiova

Arena din Gruia găzduiește, sâmbătă seara, de la ora 20:00, meciul dintre echipa locală CFR Cluj și Universitatea Craiova, partidă care contează pentru prima etapă a fazei playoff în Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 16 martie, am ales meciul zilei în playoff-ul din Liga 1 și, cu Bet Builder, am mizat pe un total de cinci piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

CFR Cluj – Universitatea Craiova (sâmbătă, 20:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.95)
Șansă dublă – X2 (cota 1.78)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)

După înjumătățirea punctelor cele echipele CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt despărțite de doar două puncte în clasament.

Un meci între două formații care n-au pierdut în precedentele cinci etape, obținând fiecare câte trei victorii și două remize.

Ambele echipe au înscris în fiecare din ultimele cinci meciuri disputate de Universitatea Craiova, în timp ce în tabăra CFR-ului au fost trei meciuri din ultimele cinci cu goluri de ambele părți.

Patru din ultimele cinci meciuri jucate de echipa din Bănie au fost de peste 2.5 goluri, în timp ce la CFR Cluj precedentele două jocuri au fost de sub 2.5 goluri.

Jumătate din precedentele șase meciuri directe s-au încheiat la egalitate, înregistrându-se trei remize consecutive de 1-1.

Ultimele șase dueluri directe între CFR Cluj și Universitatea Craiova au avut sub 2.5 goluri fiecare.

Doar în trei din ultimele șase meciuri directe ambele echipe au înscris.

În sezonul regular cei de la Universitatea Craiova au obținut patru puncte în duelurile cu CFR, după 1-1 în Gruia și 1-0 pe teren propriu.

Sezonul trecut în playoff au fost două remize de 1-1 între cele două echipe.

CFR Cluj a fost cea mai bună echipă din Liga 1 pe teren propriu în sezonul regular, cu 10 victorii, patru remize și o singură înfrângere (29-6 golaveraj). Echipa din Gruia a avut cea mai bună defensivă din campionat pe teren propriu.

Universitatea Craiova este a treia echipă din campionat când vine vorba de meciurile în deplasare. Juveții sunt neînvinși în ultimele cinci partide pe teren străin, interval în care au obținut trei victorii și două remize.

Ambele echipe au înscris în ultimele șapte meciuri disputate de Universitatea Craiova în deplasare.

În ultimele două meciuri directe au fost cel puțin două cartonașe galbene pentru fiecare echipă în parte.

Cota 20

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova din prima etapă a playoff-ului în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 20.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.000,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.