FCSB – Sepsi închide prima etapă din playoff. Presiune mare pe ambele echipe

Liderul FCSB primește vizita echipei Sepsi Sf.Gheorghe în epilogul etapei inaugurale din faza playoff a campionatului de Liga 1. Un meci care se va disputa duminică, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 17 martie, am ales meciul FCSB – Sepsi programat în playoff-ul din Liga 1 și, cu Bet Builder, am mizat pe un total de șapte piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder poți juca toate cotele preferate pe același meci.

FCSB – Sepsi (duminică, 21:00)

Rezultat final – FCSB (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Următorul gol – FCSB (cota 1.50)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.70)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.70)

FCSB a intrat în playoff pe primul loc, cu un avans de patru puncte față de Rapid, echipă care a pierdut pe teren propriu cu Farul în această primă rundă.

Așadar, o șansă mare pentru roș-albaștri de a-și mări avansul din fruntea clasamentului în urma meciului cu Sepsi pe care echipa bucureșteană îl abordează ca favorită.

Zece puncte sunt între FCSB și Sepsi la început de playoff, echipa covăsneană prinzând in extremis locul șase, după ce în ultima etapă a sezonului regular a învins Petrolul în deplasare, cu 2-1, printr-un gol marcat în minutele de prelungire.

FCSB a câștigat ultimele șase meciuri disputate împotriva celor de la Sepsi, iar în jumătate din aceste partide ambele echipe au înscris.

Nu a fost cazul la precedentul meci cu FCSB gazdă, pe 11 februarie anul acesta, când echipa bucureșteană s-a impus cu 1-0.

FCSB s-a impus în trei din ultimele patru meciuri pe teren propriu cu Sepsi, de două ori la limită, cu 1-0. Ultima oară când Sepsi a plecat neînvinsă de pe terenul celor de la FCSB a fost în august 2021, când cele două formații au remizat, scor 1-1.

Ca formă de moment, Sepsi vine după trei victorii consecutive în campionat, două dintre acestea fiind obținute în deplasare. FCSB a pierdut la scor derby-ul cu Rapid, scor 4-0, în ultima rundă a sezonului regular.

Cota aproape 15

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB – Sepsi din prima etapă a playoff-ului în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 14.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 725,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.