Vineri avem Universitatea Craiova și surprizele plăcute din cele mai tari campionate

Weekend-ul începe cu meciurile de deschidere ale unei noi etape din campionatele noastre preferate. Universitatea Craiova vrea să-și mențină avansul în fruntea clasamentului din România, iar Aston Villa, Sassuolo și Rennes vor să demonstreze în continuare că își merită locurile ocupate, în acest moment, pe podiumul din campionatele lor.

 

Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Universitatea Craiova primește acasă, pe Ion Oblemenco, vizita celor de la Academica Clinceni, având un avans de 6 puncte în fruntea clasamentului, după ce a înregistrat 7 victorii din tot atâtea meciuri.

La craioveni vor lipsi, pe lângă deja cunoscută indisponibilitate de lungă perioada a lui Elvir Koljic, și Marius Constantin, care nu și-a revenit după meciul din etapa trecută, în deplasarea cu Dinamo, când a și fost schimbat în minutul 34. Acesta va lipsi, încă, cel puțin o etapă. Antrenorul Cristiano Bergodi a menționat faptul că jocul oltenilor nu a strălucit pe Arena Națională și încearcă să-și motiveze elevii prin aceste declarații pentru a menține șirul de victorii de până acum.

La Clinceni, lucrurile păreau echilibrate înainte ultimei etape disputate. Academica, care era neînvinsă de 5 partide, a pierdut luni meciul considerat acasă, cu FCSB, scor 0-2. Raul Rusescu a debutat în acest meci pentru ilfoveni din postura de rezervă, având o evoluție apreciată pentru jocul său. Academicienii nu depășesc, în acest moment, decât trei echipe în clasament și sunt conștienți de faptul că au nevoie de puncte pentru a nu-și periclita viitorul în campionatul intern.

Ultimul meci dintre Universitatea și Academica s-a încheiat 0-0 și s-a disputat acum un an fără patru zile, la inaugurarea noului stadion din Clinceni. După promovarea din sezonul trecut în prima ligă a României, arena Academicii a trebuit să treacă atunci printr-un proces de modernizare pentru a-și putea juca meciurile pe propriul teren.

Va reuşi Universitatea Craiova a 8-a victorie consecutivă în Liga 1?

Cote Betano 1×2: 1.50 – 4.40 – 6.60

 

Aston Villa – Leeds United

Aston Villa primește vizita celor de la Leeds United și vrea să mențină procentajul de 100% al victoriilor în Premier League.

Fanii lui Villa sunt realiști și acceptă faptul că forma actuală nu poate continua pentru totdeauna. Poate chiar mai încurajator decât numărul de puncte este faptul că arată un joc de înaltă calitate, joc prin care pot avea ambiții semnificativ mai mari, de această dată, decât simpla evitare a retrogradării. În lotul pregătit de Dean Smith nu a mai apărut nicio indisponibilitate între timp, astfel încât, antrenorul gazdelor poate alinia aceeași formulă de start din ultimul meci jucat în deplasare cu Leicester, scor 0-1.

Managerul de la Leeds, Marcelo Bielsa, are probleme de lot înaintea vizitei de pe Villa Park, Kalvin Phillips fiind indisponibil pentru câteva săptămâni după ce a suferit o accidentare gravă la umăr în ultimul meci pierdut acasă cu lupii de la Wolverhampton. Internaționalul englez a jucat toate meciurile de până acum și va fi o piesă greu de înlocuit în formație.

Vom vedea în această seară un duel fascinant între cea mai impresionantă echipă a campionatului Angliei din acest sezon și una care a dovedit deja că poate ține pasul cu tot ce are mai bun de oferit Premier League.

Cote Betano 1×2:  2.17 – 3.90 – 3.52

 

Sassuolo – Torino

Stadionul “Mapei” din Reggio Emilia va găzdui meciul dintre două echipe aflate în situații diametral opuse.

Sassuolo a făcut, până acum, un sezon fantastic, iar după 4 meciuri disputate se află pe locul secund în clasament, la 2 lungimi în spatele liderului AC Milan. De cealaltă parte, Torino, care are și o restanță de jucat cu Genoa, a pierdut toate cele 3 meciuri disputate până acum și este singura echipă cu niciun punct acumulat.

Francesco Caputo (Sassuolo) și Andrea Belotti (Torino) se află în topul marcatorilor din prima ligă italiană, cu câte 4 reușite.

Torino nu a mai câștigat într-o deplasare din Serie A de 11 meciuri, iar Sassuolo este neînvinsă în ultimele 6 meciuri, din toate competițiile, jucate acasă cu Torino.

Va reuși echipa neroverdi să urce pe primul loc până la, cel puțin, meciul Milanului de luni cu Roma?

Cote Betano 1×2: 1.68 – 4.35 – 4.45

 

Rennes – Angers

Rennes deschide etapa a opta a campionatului din Franța, în partida de pe teren propriu cu Angers. Les Rennais revin în campionat, după ce marți au jucat primul lor meci din istorie în UEFA Champions League. Pe Roazhon Park, francezii au primit vizita celor de la FK Krasnodar într-un meci în care au dominat și chiar au condus pe tabelă, dar nu au reușit să-și fructifice acest avantaj, fiind egalați imediat după aceea de ruși, iar meciul s-a încheiat, până la urmă, 1-1. Înaintea acestei etape, gazdele din această seară se află pe poziția a treia în clasament, cu 15 puncte, la egalitate cu locul secund ocupat de PSG și la 2 puncte în spatele liderului Lille. Rennes nu a pierdut niciun meci în acest sezon, iar ultima înfrângere de acasă datează din ianuarie 2020, atunci când Olympique Marseille a învins-o la limită în campionat cu 1-0.

Vor reuși gazdele de azi să-și revină fizic după meciul din această săptămână jucat în UEFA Champions League?

Cote Betano 1×2: 1.90 – 3.45 – 4.25

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply