manchester city

Manchester City și Atletico, favorite în Liga Campionilor

Leicester si Juventus s-au calificat marți seară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar ultimele două sfert finaliste se vor afla în această seară.

Casa de pariuri online Betano.com propune cote excelente pentru pariuri, dar și oferte pentru meciurile din aceste zile.

AS Monaco – Manchester City și Atletico – Leverkusen sunt partidele de miercuri din Champions League, în returul optimilor de finală. Ambele beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com, aceste cote fiind cele care oferă profitul maxim pentru pariori. În plus, există și pariuri cu cote mărite legate de marcatori sau scorul corect al meciurilor (link cote mărite), iar fiecare meci are peste 220 de tipuri de pariuri disponibile.

AS Monaco – Manchester City se anunță un meci echilibrat, în care englezii au prima șansă de calificare în „sferturi”, după victoria din tur cu 5-3. Cu cota la victorie de 2,55 și cea de accede mai depate de 1,20, echipa lui Pep Guardiola este favorită. De asemenea, Falcao și Aguero, jucătorii care au marcat de două ori fiecare în tur, au cote atractive să însrie din nou miercuri seară.

În celălalt meci al zilei, Atletico pleacă de la scorul de 4-2, grație victoriei obținute la Leverkusen și este favorită la victorie și calificare. De subliniat că „plăpumarii” au câștigat ultimele șapte partide jucate contra echipelor din Germania.

Leave a Reply