simona halep wimbledon

Simona Halep iese de la Wimbledon


Simona Halep a fost eliminată marți în sferturile de finală de la Wimbledon, învinsă de Angelique Kerber cu 5-7 6-7 (2-7).

Primul set, de altfel ca șe meciul, a avut o desfășurare total imprevizibilă. După opt game-uri la rând doar cu breakuri, Halep a reușit pentru prima oară să își facă servicil în cel de-al zecelea game, egalând la 5-5.

După ce și-a câștigat serva, Kerber a bifat însă un alt break, grație unei duble greșeli a româncei, câștigând primul set.

Betano.com: Vezi aici cotele pentru pariuri sportive de la Wimbledon

Halep nu a capitulat în setul al doilea a făcut un efort impresionant. Condusă cu 2-1 și cu avantaj pe propriul serviciu, ea a alergat după niște mingi imposibile și a egalat la 2.

Dar nu a fost suficient, Kerber și-a făcut apoi serviciul și imediat un break. Germanca a jucat mai plasat și a obosit-o pe Halep, care nu a mai putut ajunge bine la mingi, iar atunci când a ajuns a greșit din cauza oboselii.

Românca a alergat cu 1,5 metri mai mult pe punct, în medie, față de adversara sa. Kerber avea în jur de 15,3 metri în medie alergați pe punct, Halep se ducea spre 16 metri.

Atunci când părea fără șanse, românca a reușit un break și a revenit la 4-3. Numai că și-a jucat slab serviciul, iar Kerber a răspuns printr-un rebreak distanțându-se la 5-3.

Având-o în față pe Kerber care servea pentru meci, Halep a reușit niște mingi senzaționale și a introdus îndoiala în jocul adversarei, reușind la rândul ei un alt break, scorul devenind 5-4.

Jucătoarea noastră și-a convertit apoi serviciul, la fel ca și Kerber care a dus setul la 6-5. Apoi a servit pentru a rămâne în set și a reușit niște lovituri senzaționale prin care a trimis partida la tie-break.

Aici a condus cu 1-0, dar apoi a trecut în dezavantaj cu 4-1 fiind încurajată la scenă deschisă de arena de la Wimbledon să revină! Kerber a făcut 5-1 fără să primească măcar o încurajare. La 5-1 din nou Halep a fost aplaudată să revină!

la 5-2, Halep a trimis slab de la fileu o minge pe care o avea ca și câștigată,  iar Kerber i-a returnat atingând banda. Germanca a luat nesperat acel punct și apoi meciul cu 7-2 la tie-break.

Simona Halep a arătat un joc bun, dar nu suficient cât să arate că este peste adversara sa, a patra în clasamentul WTA. Kerber a avansat meritat în semifinale, în ciuda faptului că Halep a încercat tot ce a avut mai bun, dar fără a avea consistență.

Leave a Reply