logo liga campionilor

Juventus nu concepe să rateze „sferturile” din Liga Campionilor

Juventus joacă marți seară returul optimilor de finală din Liga Campionilor contra lui Porto, iar Leicester primește vizita celor de la FC Sevilla. Ambele partide se joacă de la ora 21:45.

Meciurile Juventus – Porto și Leicester – Sevilla beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com, aceste cote fiind cele care oferă profitul maxim pentru pariori. În plus, fiecare partidă are o ofertă bogată de peste 220 de tipuri de pariuri.

Juventus, procentaj 100%

Italienii pornesc de la o victorie cu 2-0 obținută în deplasare la Porto și nu concep să rateze calificarea în „sferturi”. De altfel, ei nu au ratat niciodată calificarea în cadrul competițiilor UEFA după ce au câștigat prima manșă a unei faze eliminatorii.

Juve are pentru diseară o cotă la victorie de peste 1,70, în timp ce o surpriză a lui Porto are o cotă de 6,00.  Portughezii nu sunt străini de victoriile în Italia, pentru că în acest sezon au învins pe terenul lui AS Roma cu scorul de 3-0, în preliminariile Ligii Campionilor.

Meci pe muchie de cuțit la Leicester

Leicester a pierdut cu 2-1 meciul din prima manșă a optimilor de finală de la Sevilla. Aflați într-o situație foarte precară în campionat, englezii mizează totul pe Liga Campionilor, iar antrenorul Shakespeare a fost recent confirmat până în vară.

Campionii Angliei au câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon de Liga Campionilor, iar cota lor la pariuri online pentru victorie este de 3,35 diseară.

FC Sevilla are o serie excelentă de opt meciuri la rând fără înfrângere, iar pentru partida de la Leicester cota spanioilor pentru tipul de pariu 2X (să plece neînvinși) este de peste 1,30.

Leave a Reply