liga campionilor celtic

Cine merge mai departe marți în Liga Campionilor?


Marți seară se joacă primele partide retur din play-off-ul Ligii Campionilor, iar cinci echipe vor avansa în mult doritele grupe ale competiției.

Iată programul partidelor de marți seară și la ce ne putem aștepta de la ele. Cotele pentru pariuri sportive pentru toate aceste meciuri se pot găsi cu ușurință aici pe site-ul Betano.com – cea mai nouă agenție online legală din România.

21:45 Hapoel Beer Sheva – Celtic (în tur 3-5)
Partida se anunță a fi una echilibrată, după ce în tur Celtic a învins într-un meci cu opt goluri câștigat cu 5-3. Celtic este favorită la calificare, iar  în retur și este de așteptat să înceapă în atac și să domine partida. Cu toate acestea, Hapoel Beer Sheva a arătat o bună formă în ultimele partide și este favorită la victorie, mai ales că pe teren propriu a câștigat ultimele șase partide. Betano.com le oferă celor de la Hapoel Beer Sheva o cotă de peste 2 la victorie, iar scoțienilor o cotă de aproape 3.

21:45 Legia Varșovia – Dundalk (în tur 2-0)
Este cea mai dezechilibrată partidă a serii, în care se poate anticipa o victori ușoară a celor de la Legia. Am putea vedea, la fel ca în meciul tur, o dominare a celor de la Legia, care să conducă din prima repriză și până la final. Învinsă în tur, Dundalk are trei înfrângeri în ultimele trei partide, iar speranțele lor pentru Liga Campionilor sunt foarte mici, dacă nu inexistente.

21:45 Monaco – Villarreal (în tur 2-1)
Este al doilea cel mai interesant meci al serii din play-off-ul Ligii Campionilor. Monaco a arătat o formă foarte bună în ultimul timp, inclusiv în partida tur de din Spania. Acum se poate califica, dacă nu primește gol, iar acest lucru lasă loc mai multor strategii de abordare a partidei. Villarreal va veni în Franța și va dori să întoarcă rezultatul, de aceea am putea vedea un meci interesant, cu presiune la ambele porți, în care gazdele vor putea să aștepte și să lovească pe contraatac.

Numai că forma recentă a echipei spaniole a lăsat de dorit, iar o întoarcere a calificării este puțin probabilă, mai ales că francezii au o apărare solidă. Monaco are o cotă de peste 2 la victorie, pe Betano.com pe când Villarreal una de aproximativ 3.

21:45 Roma – FC Porto (în tur 1-1)
Acesta este meciul serii în play-off-ul Ligii Campionilor. Rezultatul echilibrat din tur lasă loc oricărui deznodământ. Ambele echipe au jucat bine la Porto și au arătat un fotbal echilibrat. Roma este favorita clară în retur, având o cotă de aproximativ 1,8 pe Betano.com, pe când portughezii beneficiază de o cotă mai mare de 5! AS Roma va juca la victorie și este de așteptat să o și obțină, chiar dacă Porto are jucători buni și se va opune cu toate forțele. Ar putea fi un meci cu peste 1,5 goluri.

21:45 Viktoria Plzen – Ludogoreț Razgrad (în tur 0-2)
Lodogoreț a învins în tur și este într-o formă bună, dorind cu intensitate calificarea în grupele Ligii Campionilor pe care o obținea în urmă cu două sezoane în dauna Stelei. Bulgarii își vor apăra victoria din prima manșă, vor juca calculat și nu vor rata nici o șansă pentru a-și îndeplini obiectivul. Ludogoreț a învins de două ori Viktoria în acest an, în cadrul unor meciui amicale.

Leave a Reply