monaco falcao

Liga Campionilor: Avancronici Monaco – ȚSKA Moscova și Tottenham – Leverkusen

Grupa E din Liga Campionilor programează miercuri seară meciurile AS Monaco – ȚSKA Moscova și Tottenham  Hotspur – Bayer Leverkusen,  de la ora 21:45. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Situația Grupei E este destul de echilibrată, AS Monaco fiind lider cu 5 puncte, urmată de Tottenham  Hotspur (4 puncte), Bayer Leverkusen (3 puncte) și ȚSKA Moscova (2 puncte).

AS Monaco – ȚSKA Moscova

Monaco este liderul grupei și caută a doua calificare consecutivă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Francezii sunt favoriții acestui meci mai ales pentru că în partidele de acasă evoluează foarte bine, având cinci victorii din ultimele șase partide pe teren propriu.

Monaco are un atac foarte puternic, în Ligue 1 fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate, în total 30. În ceea ce privește grupa din Liga Campionilor, francezii au înscris de patru ori în trei meciuri, fiind și aici echipa cu cele mai multe goluri înscrise.

ȚSKA Moscova pleacă având a doua șansă, mai ales că nu a reușit să câștige nici unul din ultimele șapte meciuri din Liga Campionilor. De aceea, cota de peste 1.60 pentru o victorie a lui AS Monaco, oferită de Betano.com, poate fi una foarte atractivă.

Echipe probabile AS Monaco – ȚSKA Moscova

Monaco: Subašić; Raggi, Glik, Jemerson, Sidibé; Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Germain, Falcao (foto).
Absenți: Dirar, Toure
Incert: Moutinho

ȚSKA Moscova: Akinfeev; Mário Fernandes, V Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Wernbloom, Natcho, Tošić, Ionov, Golovin; Traoré.
Absenți: Dzagoev, Cauņa, Pomazun, Eremenko

Tottenham Hotspur – Bayer Leverkusen

Meciul dintre Tottenham și Bayer Leverkusen este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce poate asigura multiplicatori maximi pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2.

Spre deosebire de celălalt meci al grupei, acesta este unul mult mai echilibrat.  Meciul precedent dintre Tottenham și Leverkusen s-a terminat fără gol, 0-0. De data aceasta, o victorie la limită a englezilor ar putea fi un rezultat posibil.

Echipe probabile Tottenham – Leverkusen

Tottenham: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Wanyama, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Janssen.
Absenți: Alderweireld, Kane
Incert: Lamela

Leverkusen: Leno; Henrichs, Toprak, Jedvaj, Wendell; Baumgartlinger, Aranguiz; Volland, Kampl, Brandt; Hernández.
Absenți: L Bender, Kruse, Pohjanpalo, Bellarabi
Incerți: Toprak, Tah

Leave a Reply