city barcelona liga campionilor

Liga Campionilor: Avancronici City – Barcelona și Gladbach – Celtic

Grupa C din Liga Campionilor programează marți seară meciurile Manchester City – FC Barcelona și Borussia Moenchengladbach – Celtic,  de la ora 21:45. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

FC Barcelona este una dintre cele trei echipe din Liga Campionilor care are maxim de puncte, nouă, după trei etape din grupe. În Grupa C urmează în clasament Manchester City cu 4 puncte, Borussia Moenchengladbach cu 3 puncte și  Celtic cu un singur punct.

Manchester City – FC Barcelona

City – Barcelona este meciul serii din Liga Campionilor. Este nu numai o partidă de mare interes privind numele celor două echipe, ci și o luptă de supraviețuire pentru englezi în Liga Campionilor.

O înfrângere sau un egal cu Barcelona ar putea-o arunca pe City în afara locurilor de calificare pentru faza eliminatorie, ceea ce nu va fi deloc bine având în vedere că vor mai fi de jucat doar două partide.

Din ultimele 12 meciuri, City a terminat zece neînvinsă, însă FC Barcelona a reușit să câștige cele mai recente cinci partide jucate contra englezilor. Spaniolii par pregătiți din nou de victorie astăzi, dar cotele la pariuri sportive sunt echilibrate privindu-le pe Betano.com, care oferă partida cu cote Marjă 0% pentru 1, X sau 2.

Echipe probabile
Manchester City:
Caballero; Fernandinho, Otamendi, Stones, Kolarov; Fernando, Gündoğan; De Bruyne, Silva, Sterling; Agüero.
Absenți: Claudio Bravo, Delph, Sagna
Incert: Zabaleta
FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Rakitić, Busquets, Rafinha; Messi, Luis Suárez, Neymar.
Absenți: Alba, Iniesta, Mathieu, Piqué, Vidal

Borussia Moenchengladbach – Celtic

Este primul meci din istorie în care Borussia Moenchengladbach o întâlnește acasă pe Celtic și se anunță o întâlnire de zile mari.

Nemții sunt neînvinși acasă în ultimele zece partide din toate competițiile. De cealaltă parte, Celtic a primit până acum 12 goluri și este depășită la acest capitol doar de Legia Varșovia, cu 13 goluri primite.

Gladbach pare o favorită clară în acest meci și are o cotă de 1.45 pe Betano.com.

Echipe probabile
Borussia Moenchengladbach
: Sommer; Korb, Elvedi, Vestergaard, Wendt; Kramer, Strobl; Johnson, Stindl, Hofmann; Hahn.
Absenți: Domínguez, Christensen, Schulz, Doucoure, Drmic
Incerți: Traore, Hazard
Celtic: Gordon; Gamboa, Lustig, Sviatchenko, Izaguirre; Brown, Bitton; Forrest, Rogic, Sinclair; Dembélé.
Absenți: Tierney, Griffiths, Šimunovic, Toure

Leave a Reply