liga campionilor besiktas

Liga Campionilor: Avancronici Beșiktaș – Napoli și Benfica – Dinamo Kiev

Grupa B din Liga Campionilor programează marți seară meciurile Beșiktaș – Napoli (19:45) și Benfica – Dinamo Kiev,  de la ora 21:45. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Grupa B este una destul de deschisă, în care Napoli conduce cu 6 puncte, urmată de Beșiktaș cu 5, Benfica cu 4 și Dinamo Kiev cu un singur punct.

Beșiktaș – Napoli 

Beșiktaș – Napoli este practic derby-ul grupei și are loc de la ora 19:45. În partida precedentă, turcii au învins cu 3-2 pe terenul echipei din Italia, așadar o victorie pe teren propriu nu ar constitui o surpriză. Fanii turci (foto) vor fi un important imbold.  Betano.com oferă o cotă de peste 3.50 pentru victoria lui Beșiktaș.

Din ultimele trei meciuri în Serie A, Napoli are două victorii și o înfrângere în fața lui Juventus.

De cealaltă parte, exceptând înfrângerea din Supercupa Turciei, Beșiktaș are 13 partide fără a pierde. Înainte de egalul din campionat cu Genclerbirligi, Beșiktaș a adunat cinci victorii consecutive în toate competițiile.

Echipe probabile
Beşiktaş
: Fabri; Beck, Marcelo, Tošić, Adriano; Hutchinson, Inler; Quaresma, Tolgay Arslan, Olcay Şahan; Aboubakar.
Absenți: Talisca, Caner Erkin
Incerți: Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal
Napoli: Reina; Hysaj, Chiricheș, Koulibaly, Strinić; Zieliński, Jorginho, Hamšík; Callejón, Gabbiadini, Mertens.
Absenți: Albiol, Milik

Benfica – Dinamo Kiev

Benfica a jucat sub așteptări în acest sezon, singura victorie din Grupa B fiind obținută chiar în fața celor de la Dinamo Kiev. Gazdele au o cotă de peste 1.60 pe Betano.com pentru o victorie în această seară.

Portughezii au marcat cinci goluri și au primit patru în grupă, iar forma lor este foarte bună, pierzând doar un meci din ultimele 16. Dinamo Kiev nu are nici o victorie în ultimele patru partide din Liga Campionilor.

Benfica și Dinamo Kiev s-au întâlnit de trei ori până acum, Benfica învingând în ultimele două partide.

Echipe probabile
Benfica: Ederson; Semedo, Luisão, Lindelöf, Grimaldo; Fejsa, Pizzi, Salvio, Cervi; Guedes, Mitroglou.
Absenți: Rafa, Jonas, Jardel
Dinamo Kiev: Rudko; Morozyuk, Khacheridi, Vida, Antunes; Rybalka; Tsygankov, Sydorchuk, Buyalskiy, González; Júnior Moraes.
Absenți: Garmash, Yarmolenko, Danilo Silva, Fedorchuk, Gladkiy
Incert: Khacheridi

Leave a Reply