gala box Dinu

Bogdan Dinu, victorie fără probleme cu „Goliat din Georgia”

Pugilistul român Bogdan Dinu l-a învins fără probleme vineri seară pe Davit Gorgiladze, poreclit și „Goliat din Goergia”, la categoria grea în Gala de box profesionist Noaptea Campionilor – „Bombardament în Arenă”de la Circul Globus din București.

„Goliat din Goergia” s-a dovedit a fi mai mult un partener corpolent de antrenament. A încasat o mulțime de lovituri, s-a apărat mai tot timpul și, fiind supraponderal, a obosit foarte repede.

„Uite cum tremură grăsimea pe el când primește o lovitură de la Bogdan”,  au comentat pe bună dreptate mai mulți spectatori prezenți în tribunele de la Circul Globus.

Dinu a presat fără să riște, a arătat o bună formă fizică, a controlat jocul și a obținut o victorie lejeră în runda a patra, atunci când „Goliat din Georgia” a căzut la podea pentru a patra oară fiind numărat de tot atâtea ori.

gala box Dinu

Bogdan Dinu,  care a avut sprijin la gală din partea operatorului de pariuri sportive online Betano și producătorului international de echipamente sportive Kettler, speră ca în acest an sau la anul să lupte pentru o centură mondială.

Arma mea principala este croșeul de stânga, cu toate că sunt dreptaci. Majoritatea meciurilor le-am câștigat  datorită acestui croșeu. Țintesc către o centură mondială.  Anul viitor voi avea un meci important și o să mă bat pentru o centură!”, a declarat Bogdan Dinu pentru Betano.

El este antrenat de Stephane Larouche, omul care i-a pregatit pe Leonard Doroftei si Lucian Bute.

3

Leave a Reply