Cristiano Ronaldo

Începem săptămâna cu fotbal pe Betano

Cum altfel să începem o nouă săptămână pe Betano, dacă nu cu porția zilnică de fotbal? Dacă ești amator al altor sporturi, găsești în grila noastră și baschet, snooker, darts sau tenis de masă. Lista nu se încheie aici: Virtualele sunt și ele prezente la datorie cu evenimente la minut însoțite de comentarii în limba română. Acestea fiind spuse, iată opțiunile noastre din fotbal pentru astăzi:

1.Viitorul – Hermannstadt

Etapa cu numărul 5 din Play-Out-ul campionatului intern se încheie cu partida dintre constănțenii lui Hagi și sibieni. Viitorul este singura formație fără griji în acest final de sezon, clasându-se pe locul 7, la 10 puncte distanță de retrogradare. De cealaltă parte a baricadei, Hermannstadt se află pe locul 10, cu 18 puncte și cu un nou antrenor adus la echipă. Ruben Albes, spaniolul în vârstă de 35 de ani, care în cariera sa a antrenat în eșalonul al treilea din Spania, la echipe precum Real Valladolid “B”, Celta Vigo “B” și UCAM Murcia.

Viitorul vine după o partidă pierdută în deplasare, scor 2-1, impotriva Chindiei Târgoviște, după ce Gheorghe Hagi a aliniat un prim unsprezece format în mare parte din rezerve. Dincolo, Hermannstadt sub comanda fostului antrenor, Vasile Miriuță, a scos un egal, 1-1, în deplasarea de la Sepsi OSK.

Cote Betano 1×2: 1.87 – 3.35 – 4.05

2.Villarreal – Sevilla

Prologul etapei cu numărul 31 din LaLiga este duelul dintre Villarreal și Sevilla. Villarreal au câștigat primele trei meciuri de la reluarea fotbalului în Spania, având rezultate de 1-0 în toate cele trei dintre confruntări. Echipa pregătită de Javier Calleja a învins  pe rând Celta Vigo, Real Mallorca și Granada, Sevilla fiind cel mai greu meci al lor de după pauză. Sevilla este neînvinsă de la reîntoarcerea fotbalului și conduce cursa pentru locul trei în prezent, după ce au obținut un punct pe teren propriu împotriva celor de la Barcelona.

Cote Betano 1×2: 2.88 – 3.49 – 2.72

3.Alanyaspor – Trabzonspor

Aflați în lupta pentru titlu, Trabzonspor sunt favoriți pentru a obține toate cele trei puncte în această partidă. Alanyaspor a pierdut etapa trecută contra celor de la Basaksehir, adversara celor de la Trabzon în lupta pentru titlu, iar speranțele lor pentru un loc în Top 4 au dispărut. Elevii lui Bulut Erol au ajuns, totuși, în finala Cupei Turciei după ce au învins Antalyaspor, scor 4-0, joi seară. Oboseala probabil își va spune cuvântul în tabăra gazdelor, în timp ce oaspeții sunt foarte aproape de a obține primul titlu după mai bine de trei decenii. Trabzonspor vin după o victorie 3-1 în deplasare pe terenul celor de la Fenerbahce, succes care i-a dus în finala Cupei Turciei, unde va da piept cu adversarii din această seară.

Cote Betano 1×2: 2.80 – 3.30 – 2.62

4.Bologna – Juventus

Juventus încearcă să își îndulcească amarul insuccesului din finala Cupei Italiei de săptămâna trecută. Bianconeri au dat greș în fața apărărilor întâlnite în ambele meciuri de la reluarea fotbalului, nereușind să înscrie vreun gol.
Dincolo, Bologna se află pe o poziție liniștitoare în Serie A, iar în ciuda câtorva absențe, poate pune probleme unei echipe Juventus aflată în căutarea golului pe un teren unde nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de 20 de ani.

Cote Betano 1×2: 6.05 – 4.06 – 1.69

5.Manchester City – Burnley

Manchester City a învins fără probleme Arsenal la mijlocul săptămânii trecute, scor 3-0, iar apetitul pentru gol al băieților pregătiți de Pep Guardiola nu pare să fie oprit de suspendarea pentru doi ani din competițiile europene.
Pauza forțată a venit într-un moment nefericit pentru Burnley, întrucât echipa pregătită de Sean Dyche erau printre cele mai în formă echipe din Premier League la acel moment.
“Clarets” au cea mai lungă serie de partide fără înfrângere (7), dar rămâne de văzut cum vor reuși să revină după această perioadă fără fotbal.

Ultimele deplasări pe Etihad nu au fost de bun augur pentru Burnley, înregistrând două înfrângeri cu scorul de 5-0 și un alt insucces cu scorul de 4-1.

Cote Betano 1×2: 1.18 – 9.05 – 21.50

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, opțiuni de Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply