Universitatea Craiova - Botosani

Marțea pariurilor pe Betano

După un început furibund de săptămână cu victorii categorice precum cele obținute de Manchester City și Viitorul, ziua de marți vine cu meciuri interesante din România, Italia, Anglia, Spania, Portugalia și multe alte campionate ale lumii în oferta Betano.

1.Universitatea Craiova – Botoșani

Cu un antrenor nou la cârma echipei care și-a făcut debutul cu o victorie, 2-1, contra celor de la Astra Giurgiu, Universitatea Craiova poate ajunge la un punct de CFR în decurs de o săptămână, dacă va câștiga restanța cu FC Botoșani și deplasarea din Gruia, contra campioanei en-titre. De partea cealaltă a baricadei, FC Botoșani se află pe ultimul loc din Play-Off, la trei lungimi de FCSB, ocupanta locului 3. Echipa antrenată de Marius Croitoru nu are nicio victorie în Play-Off-ul Campionatului Intern, fiind echipa cu cele mai puține goluri marcate. Moldovenii au încasat cel puțin un gol în cele trei meciuri jucate după înjumătățirea punctelor, în timp ce Craiova are 7 victorii în ultimele 8 partide disputate în Bănie pe Stadionul Ion Oblemenco.

Cote Betano 1×2: 1.67 – 4.21 – 6.07

2.Verona – Napoli

Acesta este un joc crucial între două echipe cu ambiții europene pentru sezonul viitor.
Napoli a câștigat trei partide la rând înainte de pauza forțată și va încerca să își bazeze moralul echipei pe performanța obținută în finala Cupei Italiei contra celor de la Juventus.
Gazdele de la Verona au șansa de a sări peste echipa antrenată de Gennaro Gattuso în clasament, având o serie de 4 victorii consecutive pe teren propriu.

Cote Betano 1×2: 4.30 – 3.45 – 1.93

3.Tottenham Hotspur – West Ham United

Tottenham vine după un egal obținut în deplasarea de vineri seară pe Old Trafford împotriva celor de la Manchester United, scor 1-1; cea de-a șaptea partidă consecutivă fără victorie pentru trupa antrenată de Jose Mourinho.
Dincolo, West Ham a pierdut cu 2-0 pe teren propriu contra lui Wolverhampton în primul lor meci de la reluarea Premier League. Cu toate acestea, elevii lui David Moyes sunt neînvinși în ultimele trei vizite la Tottenham și au provocat prima înfrângere a celor de la Spurs pe noul lor stadion în meciul din sezonul trecut.

Cote Betano 1×2: 1.71 – 4.23 – 5.48

4.Barcelona – Athletic Bilbao

Barcelona a pierdut două puncte în drumul spre titlu în LaLiga după egalul, 0-0, în deplasarea de la Sevilla.
Fundașul central Gerard Pique este pesimist în ceea ce privește șansele echipei sale de a depăși Real Madrid în cursa pentru titlu, dar forma de acasă a echipei Blaugrana a fost impresionantă în acest sezon.
Athletic Bilbao este neînvinsă de la reluarea campionatului, reușind două rezultate de egalitate, cu Atletico Madrid și Eibar, dar și o victorie pe teren propriu contra celor de la Betis Sevilla.

Cote Betano 1×2: 1.39 – 5.70 – 9.05

5.Porto – Boavista

FC Porto a remizat în ultima etapă contra celor de la Aves, rezultat care i-a permis Benficăi să egaleze la puncte în fruntea clasamentului echipa pregătită de Sergio Conceicao . Dragonii au nevoie mare de victorie pentru a nu pierde lupta pentru titlul de campioană cu rivala din Lisabona și vor încerca să câștige cu orice preț Derby-ul orașului Porto.
Cu toate acestea, Boavista va fi o echipă greu de bătut, întrucât au înregistrat un singur eșec de la reluarea fotbalului, înfrângerea cu 1-0 pe teren propriu contra celor de la Moreirense. Panterele Negre au scăpat de grija luptei pentru salvarea de la retrogradare cu succesul obținut etapa trecută cu Vitória FC și vor juca fără presiune acest meci.

Cote Betano 1×2: 1.30 – 5.40 – 11.00

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, opțiuni de Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Noi am venit cu opțiunile, tu te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply