dinamo astra liga 1

Polemici la Dinamo – Astra

Dinamo București și Astra Giurgiu au încheiat 2-2 meciul de sâmbătă, din etapa a 14-a a Ligii 1.  Apasă aici pentru toate cotele din Liga 1, oferite de Betano.com.

Polemicile au apărut înainte de meci și continuă după. Cu câteva zile înainte de partidă, antrenorul Astrei, Marius Șumudică,  a anunțat că nu este interesat de întâlnirea cu Dinamo și că va folosi mai multe rezerve.

Partida s-a încheiat însă 2-2, după ce totul părea să meargă conform planului anunțat de Șumudică, iar Astra era dezinteresată, fiind condusă cu 2-0, după golurile reușite de Adam Nemec (34) și Sergiu Hanca (51).

Numai că echipa din giurgiu a redus din diferență printr-un gol pornit de la arbitrul asistent, Vladimir Urzică. Acesta a semnalizat că mingea a trecut de linia porții după un șut al Astrei, iar „centralul” Cristi Balaj s-a conformat și a acordat gol în minutul 83.

Balat a ieșit la rampă din nou la final de meci, în minutul 90. El a observat un fault în careu comis de portarul lui Dinamo, Penedo, asupra lui Romario și a arătat punctul cu var. Multe voci au contestat după meci valabilitatea acestui penalty, inclusiv comentarii din afara taberei dinamoviste.

Cert este că Astra a egalat și a plecat cu un punct din Ștefan cel Mare, din meciul de care nu era deloc interesată.

Un egal care adâncește criza de la Dinamo și aruncă dubii asupra asigurării pe care atrenorul Ioan Andone o are pe postul său, până în iarnă.

Foto: Facebook Dinamo

Leave a Reply