steaua liga 1

Steaua merge la Iași pentru trei puncte

Steaua București face duminică o deplasare dificilă la Iași, în Liga 1, într-un meci în care gazdele au avertizat că își vor vinde scump pielea.  Apasă aici pentru toate cotele din Liga 1, oferite de Betano.com.

Cei de la Iași au marcat doar un singur gol în ultimele patru etape și au trei înfrângeri în ultimele trei etape. Însă, de data aceasta cei de la Iași anunță că pot bate Steaua. Antrenorul echipei, Eugen Neagoe,  a anunțat o „mobilizare exemplară” și „un meci fără greșeli”, pentru a se putea obține victoria.

Un sprijin masiv pentru gazde va fi constituit din fanii locali, are vor lua cu asalt stadionul la ora partidei.

Citește și: Polemici la Dinamo – Astra

De cealaltă parte, Steaua intră în acest meci cu cuțitul la os. Craiova a câștigat sâmbătă cu Pandurii, 2-1, și i-a egalat la puncte pe roș-albaștrii. Atât Steaua, cât și Craiova au acum 27 de puncte. O înfrângere la două goluri diferență a Stelei ar arunca-o pe locul al doilea în clasament.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat că „echipa va înscrie la Iași, iar cel mai important va fi să nu primim goluri”. El este bucuros de revenirea de la meci la meci a jucătorilor accidenați, pentru că acest lucru va crește calitatea pe teren.

Steaua are o cotă de 1.50 la victorie pe Betano.com, iar o victorie a Stelei cu 1-0 sau 2-0 a primit cote de peste 5.0.

Echipe probabile

Poli Iasi: Caparco –  Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato –  Bosoi, Creţu, Mitić, Ţigănaşu –  Boiciuc, A. Cristea
Accidentați: Bădic,Târşa, Ciucur, M. Martin
Incerți: Ciucă, Bőle
Mai lipsește: Ştefănescu
Steaua: Fl. Niţă –  Enache, Tamaș, Toșca, Momčilović –  Bourceanu, Pintilii –  Ad. Popa, Boldrin, De Amorim –  Golubović
Accidentați: L. Filip, Fl. Tănase
Suspendat: Jakoliš
Foto: Steaua Facebook

Leave a Reply