Derby feroviar în Gruia

Echipele CFR Cluj și Rapid București se înfruntă, duminică, 5 mai, de la ora 21:30, într-un meci din etapa a 8-a a Playoff-ului de Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 5 mai, am ales meciul CFR Cluj – Rapid din etapa a 8-a în playoff-ul de Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

CFR Cluj – Rapid (duminică, 5 mai, ora 21:30)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.42)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)
Rapid cornere – Peste 3.5 (cota 2.02)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.45)
Rapid șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.42)

Pe locul secund înaintea acestei etape, CFR Cluj începe o nouă eră cu Dan Petrescu la timonă, tehnician revenit în Gruia după încheierea aventurii din Coreea de Sud. CFR Cluj ocupă locul secund după șapte etape din playoff, aflându-se la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

Rapid este singura echipă care n-a câștigat niciun meci în playoff, giuleștenii ajungând pe ultimul loc al clasamentului, fără nicio șansă de a prinde vreun loc în ediția viitoare a cupelor europene.

Un singur punct a obținut Rapid în cele șapte meciuri de playoff, după 2-2 în deplasare cu noua campioană FCSB. Giuleștenii au primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele șapte meciuri din campionat.

CFR Cluj vine după două victorii consecutive, 1-0 în deplasare cu Universitatea Craiova și 2-1 pe teren propriu cu Sepsi.

În sezonul regular, CFR Cluj și Rapid au câștigat întâlnirile directe pe terenul advers. A fost 1-0 pentru Rapid în Gruia și 4-1 pentru CFR Cluj în Giulești.

De cinci ori în ultimele șapte meciuri directe ambele echipe au marcat.

CFR Cluj este fără victorie în ultimele două meciuri de pe teren propriu cu Rapid.

Cota 10.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul CFR Cluj – Rapid poți ajunge la o cotă cumulată de 10.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 500,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.