craiova pandurii liga 1

Două partide controversate, sâmbătă în Liga 1

Liga 1 a început partea a doua a sezonului regulat, iar polemicile nu întârzie să apară. Meciurile de sâmbătă sunt ambele cu niște semne de întrebare, primul fiind cel de la Craiova. Apasă aici pentru toate cotele din Liga 1, oferite de Betano.com.

Se joacă Craiova – Pandurii?

Desfășurarea partidei Craiova – Pandurii este incertă. Jucătorii gorjeni nu au plecat vineri spre Craiova, refuzând deplasarea din cauza faptului că nu au fost plătiți de luni de zile.

Etapa trecută, jucătorii amenințaseră la fel că nu vor juca cu Dinamo, dar până la urmă au fost pe teren. Mai bine nu se duceau, ai pierdut cu 4-0.

Citește și: Liga 1, Statisticile cele mai interesante din tur

În etapa a 14-a, lucrurile s-au agravat. Jucătorii nu au plecat spre Craiova și au anunțat că nu mai pot fi păcăliți, urmând să revină dacă restanțele financiare au șanse reale de rezolvare.

Sâmbătă dimineață, conducerea Pandurilor speră să îi convingă pe fotbaliști să plece la Craiova, acolo unde partida ar trebui să înceapă la ora 14:00.

Al doilea meci controversat este cel dintre Dinamo și Astra, despre care poți citi aici.

Echipe probabile
Craiova: Calancea –  Briceag, Acka, Kay, Vătăjelu  – Popov, Zlatinski  – A. Ivan, Gustavo, Nuno Rocha  – Măzărache
Lipsesc: Madson, Băluţă, Dumitraş, Mateiu
Pandurii : Stanca –  Pleaşcă, Piţian, Vasiljević, Bunoza –  Obodo, Voiculeţ –  V. Munteanu, V. Alexandru, Sânmărtean –  Țucudean

Leave a Reply