Dinamo astra cupa ligii

Dinamo și Steaua vor juca în semifinalele Cupei Ligii

Dinamo București a câștigat joi seară sfertul de finală din Cupa României pe terenul celor de la Astra Giurgiu, cu scorul de 5-2, după prelungiri. „Câinii roșii” vor întâlni Steaua în semifinale.

Partida a fost o restanță din „sferturi”, celelalte meciuri jucându-se anterior.  Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș și FC Steaua erau deja calificate în semifinalele care au loc pe 21 și 22 decembrie 2016 (turul) și 1-2 martie 2017 (returul).

Dinamo și Astra au jucat un meci așa cum antrenorul din Ștefan cel Mare anunțase înainte, unul „plin de încrâncenare”. Au fost trei eliminări ți două penalty-uri, iar la capătul celor 90 de minute scorul a fost egal 2-2.

Gnohere a deschis scorul în minutul 13,  iar Alibec a egalat la începutul reprizei a doua pentru gazde. Dinamo nu s-a lăsat, iar Palic i-a readus aproape imediat pe roș-albi în avantaj. Alibec a egalat din nou în minutul 71, din penalty.

Dinamo a intrat în prelungiri în inferioritate numerică, Lazăr fiind eliminat în minutul 80  pentru un fault.

Deșii ai jucat în zece oameni, oaspeții au înscris de trei ori în cele două reprize de prelungiri, prin Popa (minutul 94) și de două ori prin Hânca (minutele 105 dn penalty și 118).

În minutele 104 și 110, Astra a suferit două eliminări, prima a lui Fabricio care l-a faultat pe Popa la faza penalty-ului și apoi l-a împins și pe arbitrul de centru primind cartonal roșu, iar cea de-a doua a lui Nicoară.

Dinamo a considerat înainte de meci, dar și după, că trebuia să își ia revanșa în fața Astrei pentru un rezultat de 2-2 din Liga 1, un meci în care arbitrul de centru a răpit o victorie meritată „câinilor roșii”.

Leave a Reply