cazinou betano

Betano face jocurile și pe cazinou

„Jocul începe acum” este sloganul cu care casa de pariuri online Betano a intrat într-un mod original pe piața din România. Dar „jocul” este apreciat nu doar la nivelul pariurilor sportive, acolo unde Betano începe să devină un etalon, ci și la „jocul” de cazinou.

Un jucător de cazinou caută jocuri interesante și variate, o ofertă de cazinou live, dar și retrageri rapide. Betano știe și insistă pe aceste aspecte. Începem cu ultimul, cel al retragerilor rapide. Pentru cei care nu cunosc încă platforma de pariuri sportive, trebuie să le spunem că și la cazinou retragerile sunt efectuate cu aceeași promptitudine,  în maximum 24 de ore!

Trecând la partea de jocuri, membrii Betano au acces la cele mai populare slot-uri video, cum ar fi Starbust, Guns n’ Roses, Motorhead, Gonzo’s Quest, alături de altele pe care le poți descoperi aici.

Le lângă slot-urile video, pagina include slot-uri clasice, jackpoturi zilnice, jocuri de masă și poker.

În plus, Betano îți aduce experința reală a unui cazinou în confortul casei tale, LIVE pe ecran! Poți juca Blackjack Live și Ruletă Live cu crupieri reali și în timp real, cu ajutorul unei transmisiuni de înaltă definiție (HD), în secțiunea Cazinoul Live al Betano.

Betano are aplicație de cazinou pentru iOS

Pe lângă toate acestea, membrii Betano se bucură pe cazinou de multe alte facilități, printre care amintim:

– Acces ușor de pe tabletă sau telefon smart prin versiune mobilă, dar și aplicație dedicată de iOS;

– Serviciul pentru Clienți în limba română (e-mail, chat Live și apel telefonic invers). Betano te sună imediat atunci când ai o nelămurire sau își oferă instantaneu pe chat, fără așteptare, toate detaliile;

– Tranzacții rapide, sigure, multe metode de plată disponibile (transfer bancar, card de credit, e-wallet, web-banking, Paysafe, Skrill, Neteller).

– Oferte zilnice pentru membri: bonusuri de bun-venit și de reîncărcare, turnee, mese dedicate, rotiri gratuite.

Leave a Reply