manchester city barcelona

Liga Campionilor: Manchester City, victorie cu Barcelona

Marți seară, în Grupa C din Liga Campionilor, Manchester City a învins-o pe FC Barcelona în cel mai interesant meci al serii. În cealaltă partidă a grupei,  Borussia Monchengladbach și Celtic au încheiat la egalitate.  Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Manchester City – Barcelona 3-1

FC Barcelona a început favorită în meciul de marți seară din Liga Campionilor de pe terenul lui Manchester City. Leo Messi a deschis scorul, reușind al 90-lea său gol din Champions League.

Spaniolii sperau la o nouă victorie contra lui City, mai ales că în partida precedentă îi învinseseră pe englezi cu 4-0 pe Camp Nou.

Doar că, de data aceasta, elevii lui Pep Guardiola au revenit și au întors rezultatul, acesta fiind primul meci din actualul sezon de Liga Campionilor pe care catalaii nu au reușit să îl câștige.

Ilkay Gundogan a reușit o „dublă” pentru gazde, iar Kevin De Bruyne s-a intercalat între golurile acestuia.

FC Barcelona a avut o bară prin care putea balansa meciul, dar nu a fost seara ei.

Borussia Monchengladbach – Celtic 1-1

Gladbach a deschis scorul la fel ca în deplasarea de la Celtic, prin Lars Stindl, doar că scoțienii au egalat săre final grație unui penalty transformat de Moussa Dembele, la o fază la care Julian Korb a fost eliminat.

FC Barcelona rămâne lider în grupă, cu 9 puncte, urmată de Manchester City cu 7 puncte, Gladbach cu 4 și Celtic cu două.

Leave a Reply