arsenal ludogoret liga campionilor

Liga Campionilor: Arsenal s-a chinuit în Bulgaria după un gol al lui Keșeru

Marți seară, în Grupa A din Liga Campionilor, Arsenal a câștigat greu pe terenul lui Ludogoreț Razgrad, iar Paris Saint-Germain a învins-o în deplasare pe Basel. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Ludogoreț Razgrad – Arsenal 2-3

Ludogoreț o conducea pe Arsenal cu 2-0 în minutul 15, după golurile lui  Jonathan Cafu și Claudiu Keșeru. Numai că „tunarii” au egalat până la pauză prin  Granit Xhaka și  Olivier Giroud.

Vecinii noștri au fost la un pas să obțină egalul cu Arsenal, numai că englezii au marcat cu doar două minute înainte de final prin  Mesut Ozil. Victoria le-a asigurat celor de la Arsenal calificarea în faza eliminatorie a Ligii Campionilor, cu 10 puncte după patru etape. Este pentru a 17-a oară la rând când „tunerii” trec de grupele Ligii Campionilor.

Basel – Paris Saint-Germain 1-2

Tot 10 puncte, echivalente cu o calificare, a adunat și Paris Saint-Germain grație victoriei cu 2-1 de marți seara, pe terenul celor de la FC Basel.

Blaise Matuidi a deschis scorul pentru PSG la finalul primei reprize, iar Luca Zuffi a egalat pentru gazde în partea secundă. Basel a rămas în zece oameni din minutul 84, Serey Die fiind eliminat pentru două cartonașe galbene primite într-un interval de șase minute.

Thomas Meunier a adus victoria francezilor în ultimul minut de joc, un voleu mare cât o calificare.

Basel și Ludogoreț sunt eliminate.

Leave a Reply