Arsenal - Chelsea, Kolasinac

Chelsea – Arsenal, 22:00. Cine face primul pas spre finala cupei?

Au făcut spectacol în campionat și se întâlnesc din nou la o săptămână distanță. Chelsea – Arsenal e la ora 22:00 în Cupa Ligii, turul celei de-a doua semifinală. Așteptăm un meci la fel de antrenant ca cel de pe 3 ianuarie, încheiat 2-2.

Cote cu marjă 0% la pariurile tip 1X2!

Arsenal a fost mulțumită să ia un punct în Premier League din derby-ul cu Chelsea. Golul egalizator a fost înscris de Bellerin în minutul 92, iar la următoarele faze au scăpat cu bine după două ocazii uriașe ale lui Morata și Zappacosta. Morata a ajuns de mai multe ori în situații de 1 la 1 cu portarul, dar nu a găsit poarta. Cine înscrie azi? Pariază pe marcatori!

Egalul din campionat dă impresia că le-a afectat pe ambele echipe. Au avut de suferit în Cupa Angliei în weekend, în fața unor adversari din Championship. Chelsea a făcut o remiză albă la Norwich și va avea nevoie de rejucare, în timp ce Arsenal a pierdut cu Nottingham Forest, 4-2. Eliminarea din cupă i-a enervat pe fanii „tunarilor”, care au anunțat că vor reveni cu mesajele prin care-i cer demisia lui Arsene Wenger.

Numărul mare de goluri e singura constantă pentru Arsenal în ultimele 5 meciuri. Au încasat 12 și au marcat 11, dar se pot lăuda că sunt singurii care i-au dat două goluri lui Chelsea începând cu luna noiembrie. Echipa lui Conte are 9 jocuri fără gol primit din ultimele 16!  A câștigat de 13 ori, are 5 egaluri și 2 înfrângeri în cele mai recente 20 meciuri, în toate competițiile. În același interval, Arsenal are 10 victorii, 6 egaluri și 4 înfrângeri. Chelsea e favorită la calificarea în finală, cu o cotă de 1.65!

S-au jucat trei meciuri directe în ultima jumătate de an și toate s-au terminat nedecis. 1-1 în Supercupă (Arsenal a câștigat la penalty-uri), 0-0 și 2-2 în campionat. Din 2003, de când a fost preluată de Abramovici, Chelsea a pierdut doar trei meciuri acasă cu Arsenal. Cel mai recent a fost în 2011, un alt meci nebun, terminat 3-5. Ai cotă de peste 12 dacă se înscriu din nou minim 7 goluri!

Leave a Reply