Florin Andone Deportivo

Bursa stranierilor: Andone îi aduce un punct lui Depor

Andone și Vlad Morar marchează, Ștefan Radu dă o pasă de gol. Răzvan Lucescu merge excelent cu PAOK. Pușcaș e titular și Benevento câștigă al doilea meci consecutiv. Tamaș pierde în Israel și se îndepărtează de primul loc.

Revenire cu gol în echipa de start pentru Andone

Titular după aproape trei luni în La Liga, Florin Andone a răsplătit încrederea antrenorului cu un gol. Reușita lui a venit cu capul în minutul 84 al meciului Villarreal – Deportivo și a stabilit scorul final, 1-1. Pentru atacant e al patrulea gol al sezonului și al doilea consecutiv. Coechipierul Pantilimon a fost doar rezervă, ca și Alin Toșca în Sevilla – Betis 3-5. Deportivo joacă sâmbătă cu Valencia, iar Betis o va întâlni luni pe Leganes. Vezi aici programul complet din La Liga!

6 victorii consecutive pentru PAOK

Răzvan Lucescu rămâne la un punct de primul loc în Grecia, după încă o victorie categorică: 5-0 cu Levadiakos. E a șasea la rând, în toate competițiile, în această perioadă având și un golaveraj de 23-1. Tot în Grecia, Morar a marcat pentru Panetolikos, din penalty. Echipa sa a încheiat 2017 și a început noul an la fel de prost, cu înfrângeri la scor administrate de AEK Atena: 0-4 în cupă, pe 20 decembrie, și 1-4 în ultima etapă de campionat. Golul lui Morar a fost doar pentru a scădea proporțiile, după ce AEK marcase deja de 4 ori. PAOK va fi din nou favorită duminică, la Kerkyra, iar Panetolios va juca în aceeași zi la echipa de pe locul 4, Atromitos. Click aici pentru a vedea toate meciurile din Grecia.

Radu pasează decisiv și poate ajunge pe podium

Lazio a câștigat cu 5-2 la SPAL, Ștefan Radu oferind assistul de la ultimul gol, în minutul 50. Fundașul a mai stat pe teren doar 8 minute după, primind și un cartonaș galben între timp. Lazio s-a apropiat la un punct de Inter și are un meci mai puțin, așa că poate urca pe podium săptămâna viitoare. George Pușcaș a jucat tot 58 minute la Benevento. Echipa lui a reușit a doua victorie consecutivă, 3-2 cu Sampdoria, dar rămâne pe ultimul loc. La retrogradare e și Adrian Stoian, pe 18. Mijlocașul a fost integralist la Crotone în meciul pierdut la AC Milan, 1-0. Cel mai bine stă Vlad Chiricheș, pe prima poziție cu Napoli, dar căpitanul naționalei a fost din nou rezervă. Pauză de o săptămână în Serie A, următoarea etapă fiind pe 21 ianuarie.

A doua înfrângere a sezonului pentru Gabi Tamaș

Hapoel Haifa a pierdut ieri un meci foarte important, cu Beitar Ierusalim, 0-2. Haifa are, în continuare, cea mai bună apărare din Israel. A primit doar 13 goluri în 17 etape, Tamaș fiind titular în fiecare meci și integralist în 16. Etapa viitoare poate recupera distanța în lupta pentru titlu: joacă la Beer Sheva, liderul din ultimele etape.

Leave a Reply