Spectacol la înălțime în NBA. Se joacă meciurile care hotărăsc ordinea finală după sezonul regular

Ziua de duminică, 14 aprilie, marchează finalul sezonului regular în NBA. Nu mai puțin de 15 meciuri vor fi programate în cele două Conferințe pentru a stabili ordinea finală înaintea fazei Play-In, o etapă intermediară introdusă de câțiva ani și care face tranziția spre mult așteptatul Play-Off. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din baschet, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de baschet, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum două selecții pe un bilet multiplu care și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de un bonus și mai mare dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 25!

Din oferta Betano de duminică 14 aprilie am ales șase meciuri de baschet din NBA și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de baschet oferta este valabilă pentru piețele Câștigător, Handicap și Total puncte.

Boston Celtics – Washington Wizards (20:10)
Total puncte – Peste 229.5 (cota 1.83)

Duel între cea mai bună echipă din sezonul regular, Boston Celtics (63-18), și a doua cea mai slabă formație din campionat, Washington Wizards (15-66). Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Boston Celtics, două dintre acestea în 2024.

Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns (22:40)
Câștigător – Minnesota Timberwolves (cota 1.55)

Locul doi în Conferința de Vest, Minnesota Timberwolves are nevoie de victorie pentru a trage speranță la încheierea sezonului regular în fruntea clasamentului, fiind la mare luptă cu Oklahoma City Thunder și Denver Nuggets. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Phoenix Suns, ultima oară pe 6 aprilie la o diferență de zece puncte.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers (22:40)
Câștigător – New Orleans Pelicans (cota 1.65)

Gazdele din New Orleans ocupă locul șase în Conferința de Vest și doar cu o victorie ar scăpa de emoțiile unei eventuale intrări în turneul Play-In la care participă echipele de pe locurile 7-10 la finalul sezonului regular și unde Los Angeles Lakers are deja locul asigurat. Doar Phoenix Suns mai reprezintă o amenințare pentru ”Pelicani”. Cinci din ultimele șase meciuri directe au fost câștigate de Lakers.

San Antonio Spurs – Detroit Pistons (22:40)
Câștigător – San Antonio Spurs (cota 1.55)

Pentru cele două echipe va fi ultimul meci al sezonului, ambele fiind eliminate din cursa spre Play-In sau Play-Off. Un duel între penultima clasată din Vest și ultima clasată din Est, două formații care cumulat au obținut aproape jumătate din victoriile celor de la Boston Celtics, etalonul sezonului regular. Spurs s-au impus în ultimul meci direct din 11 ianuarie (130-108), dar și în ultimele două meciuri de pe teren propriu cu Pistons la diferențe care n-au lăsat loc de interpretare.

Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets (22:40)
Total puncte – Peste 206.5 (cota 1.91)

”Cavalerii” au asigurată prezența în Play-Off de pe locul patru în Conferința de Est, iar meciul cu Charlotte Hornets, echipă eliminată din cursa spre a doua fază a sezonului, reprezintă o bună ocazie pentru a efectua ultimele reglaje pentru formația din Cleveland. Ultimul meci direct disputat în martie a fost câștigat de Hornets pe teren propriu, meci în care s-au marcat 227 de puncte.

New York Knicks – Chicago Bulls (22:40)
Total puncte – Peste 214.5 (cota 1.91)

O înfruntare clasică pentru Conferința de Est a NBA, un important duel al orgoliilor între două echipe obișnuite să lupte pentru fazele superioare. Knicks are asigurat locul în Play-Off, acolo unde speră să ajungă și Bulls după ce va fi trecut de cele două runde ale turneului Play-In. Knicks s-au impus în cinci din ultimele șase meciuri directe cu Bulls, cel mai recent pe 10 aprilie, cu 128-117 în United Center din Chicago.

Pe cele șase meciuri de baschet din NBA de mai sus am obținut cota 26.40 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.323,23 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 254,65 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din NBA.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).