cfr cluj

CFR Cluj – Pandurii, meci cu cote Marjă 0% pe Betano.com

Partida de luni seară (20:30) din Liga 1, dintre CFR Cluj și Pandurii, este oferită cu cote excelente, cu Marjă 0%, pe Betano.com. Gazdele sunt într-o formă excelentă și beneficiază de un multiplicator de 1,36 în cazul unei victorii.

CFR Cluj a avut un traseu excelent, în ultimele șase etape adunând cinci victorii, iar de când au început returul ardelenii au nouă puncte din nouă posibile. În etapa anterioară, clujenii au învins-o pe Dinamo cu 2-0, în Ștefan cel Mare.

Doar echipe puternice din actualul sezon al Ligii 1 au reușit să obțină rezultate de egalitate în Gruia, acestea fiind Mediaș, Dinamo și Craiova.

Antrenorul Vasile Miriuță a declarat înainte de meci că jucătorii au un moral foarte bun și că doresc să continue seria excelentă. El a afirmat că echipa sa trebuie să rămână concentrată, chiar dacă întâlnește un adversar care trece prin momente dificile – aici referirea fiind legată de aspectele financiare de la Pandurii. Miriuță se va baza pe lotul complet pentru meciul de diseară, fără a fi afectat de accidentări sau suspendări.

Pandurii ajunge la Cluj într-un moment neprielnic pentru club. Jucătorii au probleme cu salariile, câțiva au plecat deja de la echipă, iar alte plecări vor mai urma. Bunoza refuză să joace pentru că nu a fost plătit, iar Munteanu este cea mai recentă plecare de la club, din același motiv. Gorjenii au înregistrat deja trei înfrângeri consecutive în deplasare, iar din ultimele patru etape au obținut un singur punct. În meciul de diseară nu se vor putea baza pe Răuţă și Voiculeţ, ambii suspendați.

În cazul unei victorii, CFR știe că poate aduna 29 de puncte luni seară. Acest lucru i-ar apropia pe ardeleni la doar un singur punct de locul al doilea, ocupat de CSU Craiova (30 de puncte). De altfel, trei echipe se află la egalitate de puncte pe locurile 2, 3 și 4 în Liga 1, acestea fiind în ordine Craiova, Mediaș și Viitorul.

Echipe probabile
CFR Cluj: Marc – Tiago, Larie, Horj, Camora – Rus, Filipe Nascimento – Sorsa, Carlos, Nouvier – Bud
Pandurii: Stanca – Unguruşan, Piţian, Vasiljevic, Grecu – Sânmărtean, Mrzljak – Antal, Herea, Pârcălabu – Țucudean

Foto: site oficial CFR Cluj

Leave a Reply