inter serie a

Ziua de pariuri pe Betano, luni 28 noiembrie

Betano îți recomandă două meciuri cu cote bune la pariuri sportive, pentru luni. Primul este din Liga 1, meciul CFR Cluj – Voluntari, iar al doilea este din Serie A, între Inter și Fiorentina.

Ambele partide beneficiază de cote excelente, cu Marjă 0%, pe Betano.com.

Despre partida  CFR Cluj – Voluntari am scris separat aici. Clujenii sunt concentrați pe victorie, diseară, având o cotă bună pe Betano.

Partida Inter – Fiorentina din Serie A (ora 22:00) este o întâlnire a două echipe mari, dar care au decăzut în acest sezon. La acest moment nu se poate vorbi despre un derby decât cu numele. Fioretina se află pe locul al optulea în clasamentul campionatului italian, iar Inter pe 12.

Ambele echipe vin după meciuri pierdute în Europa League și au fost învinse în moduri identice, cu 3-2, primind goluri  în minutul 90. Nerazzurrii au plecat din Israel surclasați de Hapoel Beer Sheva, iar fosta echipă a lui Adrian Mutu s-a înclinat în Italia în fața celor de la PAOK Salonic.

Inter a trecut prin schimbări pe banca tehnică, iar acum se află pe mâna lui Stefano Pioli, care va încerca să îmbunătățească performanțele având la dispoziție un lot considerat a fi talentat. Nerazzurrii sunt echipa cea mai proeminentă din Serie A aflată în a doua jumătate a clasamentului și sunt priviți ca jucând mult sub potențial.

Fiorentina are cea mai bună apărare din Serie A, cu doar 11 goluri primite și se află într-o revenire de formă. Din ultimele cinci parte, gruparea viola a adunat trei victorii și două egaluri, printre care și un 4-0 în deplasarea de la Empoli.

În meciul de la Milano de diseară, Fiorentina ar putea juca solid în apărare și să cedeze posesia în mod controlat. De aceea, egalul pe care Fiorentina l-ar dori ar putea fi stricat de gazde. Un pronostic 1X are o cotă excelentă pe Betano, peste 1.30.

Leave a Reply