chelsea premier league

Ziua de pariuri pe Betano, sâmbătă 26 noiembrie

Betano îți recomandă două meciuri cu cote bune la pariuri sportive, pentru sâmbătă. Unul este din Liga 1, deplasarea lui Dinamo la Voluntari, iar al doilea este din Premier League, între Chelsea și Tottenham.

Ambele partide beneficiază de cote excelente, cu Marjă 0%, pe Betano.com.

Liga 1: Voluntari – Dinamo (20:30)

Dinamo are nevoie de victorie în meciul de diseară, de la ora 20:30. Antrenorul Ioan Andone a declarat înainte de partidă că nu va juca pentru egal. Mai mult, tehnicianului îi convine de minune faptul că partida se va juca la Giurgiu. „Terenul este unul foarte bun și care ne avantajează”, a afirmat „Fălcosul”. Roș-albaștrii au o cotă de peste 1.60 la victorie în această seară, pe Betano.com.

De cealaltă parte, „gazdele” de la FC Voluntari nu au fost deloc mulțumite de mutarea partidei la Giurgiu. Motivul mutprii a fost că stadionul din acest oraș beneficiază de instalație de nocturnă. Antrenorul Florin Maria a considerat un dezavantaj și o piedică faptul că nu evoluează pe propria arenă.

FC Voluntari și Dinamo se luptă direct pentru un loc de play-off. „Câinii roșii” sunt la limita acestuia, pe locul al șaselea, în timp ce echipa din Județul Ilfov este clasată pe poziția a opta și speră să avanseze.

Echipe probabile:

FC Voluntari: D. Balauru –  Filipov, I. Balaur, Spahija, Acsinte –  Novac, C. Lazăr –  Căpăţână, Cernat, Ivanovici –  Ad. Bălan
Dinamo: Brănescu –  Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Oliva –  Bušuladžić –  Hanca, Nistor, Palić, D. Rotariu –  Nemec
Suspendat: V. Lazăr

Premier League: Chelsea – Tottenham (19:30)

Un alt meci cu cote Marjă 0% pe Betano.com este cel dintre Chelsea și Tottenham. „Albaștrii” au o cotă de peste 1.60 pe Betano.com, fiind favoriții meciului.

În ultimii șase ani, Spurs a câștigat o singură dată contra grupării patronate de Roman Abramovich, dar pe teren propriu. Tottenham nu a învins niciodată în ultimii 14 ani, în Premier League, pe Stamford Bridge.

Ultimul meci direct dintre cele două din campionatul Angliei s-a încheiat 2-2 pe terenul lui Chelsea, în luna mai din acest an.

Leave a Reply