handbal romania ce pariem

Ce pariem azi: România – Cehia în optimile mondialului!

Se joacă cele 4 meciuri rămase în optimi la Campionatul Mondial de handbal feminin. România – Cehia de la 18:30, iar de la 21:30 ne vom afla adversarul – Japonia sau Olanda. Două meciuri în Liga I și două importante pentru stranieri, cu Ludogoreț și Karabukspor.

Șanse mari de calificare pentru România

Am pierdut ultimul meci din grupe cu Franța, dar aveam primul loc asigurat iar selecționerul Ambros Martin a menajat toate jucătoarele de bază. Fără Cristina Neagu am arătat ca o echipă mică, dar vedeta noastră va reveni astăzi. Cehia a ajuns în optimi datorită punctelor luate în primele două meciuri, fiind învinsă în ultimele 3 etape. A fost, însă, o nucă tare pentru Suedia și Ungaria, mergând cot la cot în ambele meciuri până la 21-21. Am mai întâlnit Cehia de trei ori în ultimii ani și am câștigat de fiecare dată, două dintre meciuri fiind la turnee finale. Cel mai recent acum un an, 30-28 la Campionatul European. Pariază pe România – Cehia și urmărește meciul live pe Betano.com!

Olanda, favorită mare cu Japonia

Dacă trecem de Cehia, în sferturi jucăm cu câștigătoarea dintre Olanda și Japonia. Olanda a terminat grupa pe locul 2, cu o singură înfrângere (neașteptată, în fața Coreei de Sud), dar și o victorie clară cu Germania. Japonia a produs una dintre cele mai mari surprize ale grupelor, învingând Muntenegru cu 29-28. Meciul începe la ora 21:30. Celelalte două meciuri ale zilei sunt tot pe partea noastră de tablou: Rusia – Coreea de Sud (18:30) și Spania – Norvegia (21:30). Toate meciurile sunt live pe Betano.com!

Dinamo se poate apropia la un punct de play-off

Vasile Miriuță e față în față cu antrenorul pe care Dinamo a vrut să-l aducă în locul lui, Claudiu Niculescu. Dinamo – Voluntari (20:00) e meciul în urma căruia roș-albii pot ajunge la un singur punct de play-off. Oaspeții au o victorie în 9 etape și în 6 dintre ele nu au reușit să marcheze, iar în ultimele 5 meciuri au doar 3 egaluri. Dinamo are două victorii consecutive pentru prima dată din luna august. De la venirea lui Miriuță au jucat de 5 ori cu echipe aflate pe loc de play-out și au câștigat 4, singura înfrângere fiind în septembrie cu Chiajna. Între Dinamo și Voluntari au fost 6 meciuri până acum, toate câștigate de câini. În toate s-au înscris peste 2,5 goluri și de 5 ori au înscris ambele echipe. Ai cote cu marjă 0% pentru pariurile 1X2 pe Betano.com! 

Sepsi nu a mai câștigat de 13 etape

Adică din turul meciului pe care-l joacă azi, cu Poli Iași. E singura victorie a echipei din Covasna în ultimele 16 runde. În această serie au doar 3 egaluri, toate 0-0, și 11 meciuri în care nu au înscris! Iași a alternat succesele și insuccesele în ultimele 5 etape, dar a fost o serie de foc pentru moldoveni, din care au luat puncte cu FCSB și Astra. Eugen Neagoe, antrenor de o lună la Sepsi, a fost dat afară de la Iași în vară deși terminase pe primul loc în play-out, fără să piardă timp de 14 meciuri. Vezi aici toate statisticile de la Sepsi – Poli Iași! (link)

Lazio – Torino, 22:00: cote cu marjă 0%!

Lazio poate fi marea câștigătoare a etapei în Serie A. Toate contracandidatele la podium au făcut egal, așa că Lazio poate urca pe locul 4 cu o victorie și s-ar apropia la 5 puncte de primul loc, cu un meci mai puțin. Lazialii întâlnesc, însă, campioana egalurilor. Torino a remizat mai bine de jumătate din meciuri: 8 din 15, 4 egaluri venind în ultimele 4 etape. Ai cote cu marjă 0% la pariurile 1X2. Cota pentru un egal este de 4,75!

Keșeru și Moți joacă pentru primul loc. Românii de la Karabukspor, să scape de ultimul

Ludogoreț s-a calificat în primăvara Europa League după egalul de la Hoffenheim, unde Keșeru a fost eliminat. Revin în campionat cu gândul la recuperarea primului loc, ocupat de ieri de ȚSKA Sofia. Ludogoreț joacă la Pirin Blagoevrgrad de la 17:30. În Turcia, Karabukspor caută primul rezultat pozitiv după 6 înfrângeri consecutive. Konyaspor – Karabuk e duelul ultimelor două clasate din Super Lig și începe la ora 19:00. Vezi aici toate meciurile de fotbal ale zilei! 

 

Leave a Reply