ce pariem 2 decembrie arsenal united

Ce pariem azi? Cote cu marjă 0% la Arsenal – Manchester United

8 meciuri în Anglia, unde toate urmăritoarele lui City încearcă să rămână în lupta pentru titlu. Barcelona vrea să continue neînvinsă, Real să recupereze din punctele pierdute. Ce pariem astăzi?

Arsenal – Manchester United, 19:30

Arsenal e la 12 puncte de primul loc iar United la 8. City joacă mâine cu West Ham, iar distanța poate crește. Arsenal a câștigat toate meciurile jucate pe Emirates în acest sezon, marcând de 20 ori în 7 meciuri. Man United are 3 victorii consecutive, dar a pierdut 2 din ultimele 3 deplasări în Premier League. Betano.com oferă cote cu marjă 0% pentru meciul etapei din Anglia! Chelsea – Newcastle începe la 14:30, iar de la 17:00 Liverpool și Tottenham joacă la Brighton, respectiv Watford.

Derby în Liga 1 Betano

Universitatea Craiova – Viitorul Constanța (20:45) e cel mai important meci al rundei în Liga 1. Craiova poate urca pe locul 2 cu o victorie, cel puțin pentru o zi. Viitorul nu a mai pierdut de 7 etape, dar în ultimele două a remizat cu echipe de play-out, Voluntari și ACS Poli. ”Știința” a câștigat cu 2-0 în tur, grație unei duble a lui Alexandru Mitriță. Sunt peste 200 opțiuni de pariere pe Betano.com, iar piața de rezultat final are cote cu marjă 0%!

Concordia – Botoșani, ora 18:00

Chiajna și-a oprit seria de 4 înfrangeri cu cea mai categorică victorie din istorie: 5-0 cu Juventus București. Ilfovenii au ajuns acum la 25 goluri marcate, la fel de multe ca Botoșani sau Viitorul. Botoșani confirmă că e o candidată la podium. Etapa trecută a trecut de Universitatea Craiova cu 1-0, ajungând la 6 meciuri fără înfrângere. Moldovenii au încasat un singur gol în aceste partide, iar în ultimele 8 au două goluri primite.

Barcelona și Real Madrid joacă azi pe Betano.com

Barcelona primește vizita Celtei Vigo la ora 14:00. Catalanii nu au pierdut niciun meci, având doar două egaluri, cu Atletico și Valencia. Celta a plecat învinsă de pe Camp Nou de 6 ori în ultimele 7 meciuri. Singura surpriză a fost reușită în noiembrie 2014, când au câștigat cu 1-0. La 21:45, Real are meci în Țara Bascilor, la Bilbao. Madrilenii au luat doar un punct în ultimele două deplasări și sunt la 8 lungimi de Barca. Bilbao e pe locul 16 și a câștigat doar un meci din 10. Atletico are meci cu Sociedad, iar Florin Andone va fi în lotul lui Deportivo pentru partida cu Sevilla.

Bundesliga începe la 16:30 

Bayern Munchen are meci cu Hannover, echipă pe care a învins-o în ultimele 10 meciuri. Schalke, fără înfrângere de 7 etape, joacă acasă cu Koln, care după 13 runde jucate are 2 puncte și 4 goluri înscrise. Meciul zilei în Germania e între Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund.

România începe azi Campionatul Mondial de Handbal 

Mondialul de handbal feminin a început ieri în Germania. România joacă la ora 15:00 primul meci, cu naționala din Paraguay. În grupa noastră sunt și Franța – Slovenia (19:00) și Spania – Angola (21:30). Fiecare meci poate fi urmărit live pe Betano.com!

Leave a Reply