Barcelona – Villarreal | Μeciul tuturor câștigurilor pe Betano se rejoacă după 176 de zile

La aproape șase luni de la momentul în care pariorii Betano s-au ales cu bani în cont indiferent de pronosticul oferit la Barcelona – Villarreal (4-4, pe 3 aprilie 2019), cele două echipe vor sta față în față din nou în campionatul Spaniei. Se repetă momentul unic din istoria pariurilor sportive online

Cote Betano la pariuri sportive online pentru Barcelona – Villarreal: catalanii, mari favoriți

Dacă în aprilie sprinta spre titlul din LaLiga, Barcelona se află, acum, într-o situație mult mai grea. Chiar dacă l-a transferat pe Griezmann, echipa lui Valverde are doar șapte puncte din primele cinci partide și se află, deja, la patru puncte în spatele rivalei Real Madrid și liderului Athletic Bilbao. Marți seară, la 24 de ore după ce Leo Messi a câștigat titlul de cel mai bun jucător al anului 2018 din partea FIFA, pe Camp Nou vine Villarreal, vecina de clasament a catalanilor. Submarinul galben are un punct peste echipa lui Messi și Suarez, iar ultima întâlnire directă a reprezentat un adevărat Rai al pariorilor pe Betano.

Cotele Betano la pariuri sportive online pentru etapa intermediară din Spania

Barcelona – Villarreal 4-4, situație unică în lumea pariurilor sportive

Toată lumea care a plasat un pariu pe 1, X sau 2 ca rezultat final la meciul Villarreal – Barcelona, încheiat 4-4 pe 3 aprilie 2019, a plecat de pe Betano.ro cu un pariu câștigător. Cum a fost așa ceva posibil? Partida s-a încheiat la egalitate, iar toți cei care au mizat pe un rezultat de egalitate (X) au primit câștigurile, așa cum este normal. Dar lucrurile „normale” se încheie aici, pentru că și jucătorii care au pariat pe victoria lui Villarreal (1) sau pe cea a Barcelonei (2) au fost plătiți de Betano!

Motivul este simplu: toate pariurile plasate pe rezultatul final (1, X sau 2) au fost considerate câștigătoare pe Betano, în baza ofertei „Avans de două goluri”. Conform acesteia, toate pariurile plasate pe o echipă care conduce cu două goluri avans, la orice moment din meci, sunt considerare câștigătoare indiferent de rezultatul final.

Nu o dată, ci de două ori!

Prima oară, în minutul 16, când Malcom a dus scorul la 2-0 pentru Barcelona, deja toate pariurile pe victoria catalanilor au fost stabilite câștigătoare pe Betano, în baza ofertei Avans 2 goluri. Apoi „Submarinul Galben” a avut o serie fulminantă de patru goluri consecutive, încheiată cu reușita lui Carlos Bacca din minutul 80. De la 0-2, acum Villarreal conducea la rândul ei cu un neverosimil avantaj de două goluri, 4-2. Astfel, oferta a fost aplicată pentru a doua oară în același meci și toți cei care pariaseră de această dată pe victoria gazdelor și-au primit și ei banii.

Pentru ca toată lumea să fie fericită, la final s-a terminat egal. Toți cei care mizaseră pe un rezultat de egalitate au încheiat și ei cu profit.

Un meci nebun nu doar pe teren, ci și pentru pariorii inspirați care au ales Betano la acest meci. Nu rata altădată nici tu oferta Avans de două goluri, pentru că pe Betano îți poți câștiga pariurile chiar și atunci când echipa pe care ai pariat pierde la final!

Oferta este mereu disponibilă pe site-ul Betano, la meciurile de fotbal din Champions League, Europa League, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga și campionatul României.

Leave a Reply