Cine a pariat pe victoria Simonei Halep la revenirea în tenis n-a pierdut cu ”Decisiv din Primul Set”

La primul meci oficial după 560 de zile, Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa din Spania în primul tur la Miami Open. Pe Betano, cine a pariat pe victoria Simonei Halep a avut biletul câștigător, după ce fosta lideră mondială a câștigat primul set cu 6-1.

Cu oferta de pariere ”Decisiv din Primul Set” dacă jucătoarea de tenis pe care ai pariat că va câștiga meciul se impun în primul set cu scorul de 6-0 sau 6-1, atunci biletul este declarat câștigător indiferent de rezultatul final al partidei.

Așa s-a întâmplat și în cazul partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa din primul tur la Miami Open. La primul meci după suspendarea pentru dopaj, fosta lideră mondială a intrat mai bine în partidă și s-a desprins la 6-1 după un prim set de 38 de minute.

Ulterior Badosa a echilibrat partida și a întors rezultatul, impunându-se în celelalte două seturi, cu 6-4 și 6-3, un rezultat care o trimite pe jucătoarea din Spania în turul secund.

Un meci în care Halep a comis nu mai puțin de zece duble greșeli în primele două seturi și în care Badosa a reușit un număr aproape dublu de puncte direct câștigătoare (35-18).

La final diferența a fost de doar cinci puncte la total în favoarea jucătoarei din Spania.

Pentru jucătorii casei de pariuri Betano care au pariat pe victoria Simonei Halep mizând pe piața ”Câștigător meci” biletul a fost câștigător imediat după încheierea primului set cu 6-1 în favoarea acesteia.

Astfel, cu oferta de pariere ”Decisiv din Primul Set” n-a mai contat că Badosa a echilibrat meciul și chiar a reușit să se impune, respectând calculele hârtiei dinaintea partidei.

Setul de 6-1 adjudecat de Halep le-a adus celor care au mizat pe victoria ei biletul câștigător pe Betano, iar cota Simonei dinaintea partidei cu Badosa a fost una extrem de ofertantă, de peste 2.00