Genoa – Bologna, șansa lui Ionuț Radu de a întrerupe seria de meciuri cu gol primit

Ionuț Radu (22 de ani), liderul naționalei Under 21 și urmașul lui Ciprian Tătărușanu în poarta reprezentativei mari, are un start slab de sezon la Genoa: în niciunul dintre cele patru meciuri jucate în această stagiune de Serie A nu a terminat fără gol primit. Dar situația se poate schimba miercuri seară în Genoa – Bologna, live pe Betano alături de o gamă variată de opțiuni la pariuri sportive online.

Cotele Betano la pariuri sportive pentru Genoa – Bologna: ce șanse are Radu să termine fără gol primit

Sigur de postul de titular după o vară în care s-a speculat că va fi răscumpărat de Internazionale Milano, Radu a fost integralist în toate cele patru meciuri de campionat, dar și în Coppa Italia. În Serie A, a primit nouă goluri în 360 de minute, intrând în top 3 la acest capitol alături de Emil Audero (Sampdoria, nouă goluri) și Gabriel (Lecce, zece goluri), iar în Cupă a mai primit un gol. Așa a ajuns tânărul goalkeeper la o serie de cinci partide consecutive în care nu a închis poarta!

Cotele Betano la pariuri sportive online pentru etapa a cincea din Serie A

Miercuri seară, de la ora 22:00, Genoa (locul 14, cu patru puncte) primește vizita celor de la Bologna, echipă aflată pe poziția a șaptea, cu șapte puncte strânse din două victorii, un egal și o înfrângere. Meciul are și o miză personală pentru Radu, cel care a terminat fără gol primit doar șase dintre cele 55 de meciuri jucate în întreaga carieră în Serie A. Asta înseamnă o medie de un “clean sheet” la 9,16 meciuri jucate.

Leave a Reply