Luptă încinsă sub panourile din Euroliga masculină de baschet. Activează Modul Multiplu pe Betano pentru un posibil extra câștig de până la 70 la sută

Trei etape au mai rămas de jucat din sezonul regular în Euroliga masculină de baschet, dar lupta pentru playoff și play-in este departe de a fi tranșată. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din baschet, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de baschet, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum două selecții pe un bilet multiplu, față de trei selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la prima selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a doua.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 25

Din oferta Betano din această săptămână pentru Euroliga am ales cele meciuri programate joi, 28 martie, în etapa a 32-a din sezonul regular, și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de baschet oferta este valabilă pentru piețele Câștigător, Handicap și Total puncte.

Zalgiris Kaunas – Olimpia Milano
Câștigător – Zalgiris Kaunas (cota 1.72)

Duel direct între două echipe implicate în lupta pentru calificarea în turneul Play-In. Zalgiris s-a impus în tur cu 83-70 și un nou succes ar aduce un avantaj important pentru echipa lituaniană în duelul direct cu Olimpia Milano pentru locul zece. Formația italiană a legat două victorii, trecând în precedentele etape de Monaco și Fenerbahce într-un interval de doar trei zile.

Bayern Munchen – Barcelona
Câștigător – Barcelona (cota 1.50)

După două înfrângeri la rând în deplasare, cu Fenerbahce și Panathinaikos, echipa catalană a alunecat pe locul patru în clasament. Un nou pas greșit ar face ca Barcelona să iasă din top patru, însă formația blaugrana pornește ca mare favorită în meciul de la Munchen. În tur, Barcelona s-a impus de o manieră categorică, scor 98-59. Ofensiva lui Bayern a dezamăgit în ultimele trei meciuri, având o medie de doar 68.8 puncte marcate.

Baskonia – Efes
Câștigător – Baskonia (cota 1.60)

Baskonia a pierdut ultimele două meciuri, ambele în deplasare, însă pe teren propriu formația bască a câștigat precedentele patru partide, printre învinse numărându-se și Maccabi, o echipă cu pretenții la un loc în partea superioară a ierarhiei. Un nou succes pe teren propriu ar echivala cu garantarea clasării în top zece pentru echipa din Vitoria.

Partizan – Olympiacos
Câștigător – Partizan (cota 1.72)

Echipa din Belgrad caută revanșa după înfrângerea dramatică suferită la ultimul duel cu Olympiacos. Un meci care s-a decis în prelungiri în favoarea echipei din Grecia, scor 98-94. Locul 11 în clasament, Partizan are nevoie de victorie ca de aer pentru a rămâne în cursa pentru un loc în Play-In.

Maccabi Tel-Aviv – Valencia
Total puncte – Sub 165.5 (cota 1.90)

Maccabi (18-13 record) continuă lupta pentru un loc în top șase în fața unei echipe Valencia (14-17) care a pierdut cinci din ultimele șase meciuri disputate. Maccabi a înregistrat o medie de 92 de puncte marcate în seria de cinci victorii consecutive. În meciul tur, echipa israeliană s-a impus în deplasare cu 75-66.

ASVEL Lyon-Villeurbanne – Monaco
Total puncte –  Sub 163.5 (cota 1.88)

Duel dezechilibrat între penultima clasată ASVEL și AS Monaco, formația de pe locul al treilea în clasament. Doar șapte victorii a obținut ASVEL în tot sezonul regular, două dintre acestea fiind obținute la chiar ultimele două apariții pe teren propriu. Monaco, a doua cea mai bună echipă din Euroligă în deplasare, a câștigat precedenta dispută cu ASVEL la zece puncte diferență.

Pe cele șase meciuri de baschet de mai sus din Euroliga am obținut cota 25.36 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.268,09 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 243,62 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciurilor de baschet din Euroliga masculină de baschet.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).