barcelona juventus liga campinilor

FC Barcelona speră la o nouă minune cu Juventus

FC Barcelona și Juventus luptă în această seară pentru un loc în semifinalele din Liga Campionilor. Italienii au câștigat în tur cu 3-0, dar pe Camp Nou lucrurile nu sunt niciodată singure.

Doar 6% dintre echipele din competițiile UEFA au câștigat cu 3-0 meciurile din primul tur al unei manșe eliminatorii, din 1970 până în prezent. 6% reprezintă 430 de partide. Juventus se încadrează în această statistică, câștigând cu 3-0 prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în Italia, contra celor de la FC Barcelona.

Pariuri live pe meciul de fotbal FC Barcelona – Juventus în Liga Campionilor (miercuri 19 aprilie, ora 21:45)

Catalanii au 8 înfrângeri în acest sezon, un record negativ fără precedent în palmaresul echipei din ultimii ani. Casa de pariuri online Betano.com oferă o cotă de 6,80 pentru ca Barcelona să piardă astăzi în fața lui Juventus.

Spaniolii au ajuns în sferturile de finală într-un mod miraculos, dar și polemic. După ce au pierdut în „optimi” cu 4-0 pe terenul lui PSG au câștigat cu 6-1 pe Camp Nou, un meci care a avut mai multe greșeli de arbitraj pro-Barcelona.

Meciul de astăzi FC Barcelona – Juventus are peste  200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Echipe probabile
Barcelona: Ter Stegen; Mascherano, Piqué, Umtiti; Rakitić, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto; Messi, Luis Suárez, Neymar.
Nu vor juca: Rafinha, Aleix Vidal
Incerți: Arda Turan, Mascherano, Mathieu

Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.
Nuva juca: Pjaca

Leave a Reply