eleftherios petrounias cluj 2017

Betano îl sponsorizează pe campionul olimpic Petrounias în finala de la Cluj

Eleftherios Petrounias, medaliat olimpic cu aur la inele la Rio 2016, este sponsorizat de Betano în cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj. El s-a calificat miercuri seară în finala acestui aparat.

Petrounias a obținut miercuri seară nota de 15,366 în cadrul calificărilor și a terminat pe locul 1, având cea mai mare dificultate a exercițiului (6,3) și cea mai bună execuție (9,066). El a fost urmat de armeanul Artur Tovmasyan, cu nota de 15,033. Cei doi au fost singurii care au obținut note de peste 15,000 în calificări și se vor lupta pentru medalia de aur, în finala de sâmbătă. Însă, sportivul grec are un plus atât la execuție cât și la dificultate, ceea ce îl face favorit pentru medalia de aur.

Eleftherios Petrounias este dublu campion european la inele, iar la Cluj va încerca să câștige al treilea titlu consecutiv. El are în palmares, de asemenea, un titlu mondial, dar și medalia olimpică supremă obținută la Jocurile de la Rio, în 2016.

Performanțele de excepție ale elenului nu au putut trece neobservate la Cluj, el fiind unul dintre cei mai proeminenți gimnaști prezenți la Europenele organizate de România. De aceea, casa de pariuri online Betano.com a decis să îl sponsorizeze pe Eleftherios Petrounias, o sponsorizare sinonimă cu sprijinirea performaței la cel mai înalt nivel.

Astfel, Petrounias a purtat cu mândrie logoul Betano.com pe pieptul echipamentului de concurs, logo pe care îl va afișa și în finala Campionatelor Europene.

Leave a Reply