diego simeone atletico

Atletico dorește un Brexit rapid pentru Leicester

Atletico Madrid și Leicester joacă în această seară în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Spaniolii doresc să elimine din competiție ultima echipă britanică rămasă, ca uvertură pentru Brexitul ce va urma și pe plan politic.

„Cenușăreasa” din Premier League, așa cum a fost Leicester poreclită după ce a câștigat neașteptat titlul sezonul trecut, nu vine la Madrid doar pentru a face figurație. Englezii vor să meargă mai departe în Champions League, pentru că în campionat lucrurile le merg destul de prost. Numai că ei au  pierdut trei din ultimele patru meciuri directe și au fost eliminați în ultimele două dăți de Atletico, o echipă care acum caută a treia semifinală din ultimele patru sezoane.

Aceste lucruri se reflectă și în cotele la pariuri sportive. Atletico are cota de 1,30 pe Betano.com pentru a câștiga diseară, pe când Leicester are un multiplicator de peste 13,00. Spaniolii au de asemenea și prima șansă la calificare, cu cota de 1,20.

Meciul de astăzi are peste 210 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul Atletico – Leicester, din Champions League (12 aprilie 2017, ora 21:45)

Atletico, o forță pe teren propriu

Roș-albii sunt redutabili pe teren propriu. Doar AC Milan a reușit să marcheze pe Vicente Calderon, în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Se întâmpla în sezonul 2013/2014. Barcelona și Bayer Leverkusen nu au putut marca în poarta lui Atleti, în două rânduri fiecare. Chelsea, Real Madrid, PSV Eindhoven și Bayern Munich au fost la rândul lor incapabile să spargă gheața în deplasările de pe terenul lui Atletico.

În ceea ce privește cupele europene în general, elevii lui Diego Simeone (foto sus) nu au mai primit gol de opt partide, pe teren propriu!

Echipe probabile
Atletico: Oblak; Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luís; Carrasco, Gabi, Koke, Saúl Ñiguez; Griezmann, Torres.
Nu vor juca: Gameiro, Tiago, Moya, Vrsaljko, Augusto Fernández

Leicester: Schmeichel; Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton; Okazaki, Vardy.
Nu vor juca: Morgan, Mendy, Wague

Leave a Reply