dinamo astra andone

Astra folosește rezerve contra lui Dinamo

Dinamo – Astra este primul meci de mare interes din returul sezonului regulat din Liga 1. Apasă aici pentru toate cotele din Liga 1, oferite de Betano.com.

Al doilea meci al zile din Liga 1, cel dintre Dinamo și Astra, de la ora 20:30, are problemele sale. Spre deosebire de Craiova – Pandurii, aici ambele echipe vor fi cu siguranță pe teren, dar întrebarea este cum.

Meciul este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano. Dinamo are o cotă de 1.85 la victorie, una foarte de luat în seamă, mai jos se poate vedea și de ce.

Pentru că antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a anunțat că nu este interesat de partida de astăzi. „Pot pierde cu orice scor”, a spus el, afirmând că va alinia o echipă nedemnă de un meci la nivel înalt, ci una în care se vor regăsi rezerve.

Șumudică dorește să își menajeze titularii pentru partida de săptămâna viitoare, din Europa League, acolo unde miza este suma de 360.000 de euro oferită de UEFA pentru o victorie.

O victorie cu Astra ar putea fi o gură de oxigen pentru antrenorul Ioan Andone. Deși acesta are teoretic timp până în iarnă pentru a duce echipe pe unul dintre locurile 1-3, o înfrângere în fața unei echipe decimate a Astrei nu ar putea decât să pună o mare mână de paie pe foc. De aceea, Andone va trage cu toată forța pentru trei puncte astăzi.

Echipe probabile
Dinamo: Penedo –  Janeczek, M. Popescu, L. Marić, St. Filip –  Bušuladžić –  Hanca, Nistor, Palić, V. Lazăr –  Gnohéré
Astra: S. Lung jr. –  Lazić, Săpunaru, Oros, Al. Stan –  Boubacar, Lovin –  Kortzorg, Al. Ioniţă II, Nicoară –  Alibec
Accidentat: Boudjemaa
Incert: D. Niculae

Leave a Reply