Aplicația Strike – înscrie-te azi și intră în cursa pentru 1.000.000 lei!

Aplicația pentru Cupa Mondială Strike by Betano are deja mii de utilizatori înscriși. Vino și tu! Intră în joc, dă pronosticurile corecte și câștigă marele premiu în valoare de 1.000.000 lei!

Strike, aplicația lansată de Betano, te provoacă să dai pronosticurile corecte înaintea fiecărui meci de la Mondial! Vei avea întrebări ca „Înscrie Cristiano Ronaldo?”, „Câștigă Germania?” sau „Vor fi peste 2,5 goluri în meci?” și două variante posibile de răspuns. Alege, la fiecare meci, întrebarea preferată, răspunde corect și construiește-ți seria Strike!

Descarcă gratuit noua aplicație, disponibilă pentru Android și iOS!

Seria maximă Strike este de 32, iar atingerea ei aduce și premiul cel mare, în valoare de 1.000.000 lei! Aceasta încă poate fi atinsă, chiar dacă Mondialul a început. Intră în joc până duminică, 24 iunie, pentru a îți păstra șansele la marele premiu! Pe lângă el, vor fi oferite premii pentru cele mai multe răspunsuri corecte consecutive – în cazul în care seria maximă nu este atinsă – dar și cele mai multe răspunsuri corecte în total (de exemplu, 31, indiferent dacă ele sunt consecutive sau nu). Aplicația oferă clasamente în timp real, așa că vei ști în permanență pe ce loc ești.

Există și competiția grupurilor. Concurează alături de prieteni, familie sau colegi împotriva altor grupuri Strike. Depășește celelalte grupuri alături de apropiații tăi și bucurați-vă, împreună, de premiile în bani!

Ce trebuie să faci:

  • Descarcă aplicația pentru Android sau iOS
  • Înregistrează-te cu contul tău Betano
  • Alege întrebarea potrivită pentru fiecare meci și dă răspunsul corect
  • Construiește-ți seria maximă
  • Câștigă marele premiu

Strike nu e singura surpriză pregătită de Betano pentru Mondial! Sunt disponibile peste 200,000 de pariuri pentru turneul final, atât pentru meciuri cât și speciale. Mai mult, Strike nu e singurul concurs! Drumul spre glorie îți oferă premii în bani doar pentru activitatea ta pe site în perioada Mondialului! Odată cu turneul final a fost lansată și promoția Avans de 2 goluri. Orice pariu pe câștigătorul meciului este stabilit câștigător dacă echipa conduce cu 2 goluri! Vizitează secțiunea specială dedicată Cupei Mondiale din Rusia, urmărește lista uriașă de pariuri oferite și fii la curent cu toate concursurile ce vor avea loc în această lună! Mondialul începe acum!

One Comments

  1. Da rateuri aceasta aplicatie ! Rapunsul meu a fost cotect , iar aplicatia l.a dat incorect. S.a intamplat chiar de 2 ori acest lucru

Leave a Reply