italia spania euro 2016

Spania – Italia, un joc de-a șoarecele cu pisica?


Spania și Italia joacă luni meciul direct din optimile de finală ale EURO 2016, ambele venind după înfrângeri în ultimele partide din grupe.

Italia a pierdut cu Irlanda, între timp eliminată, iar Spania a fost învinsă de Croația, de asemenea eliminată în optimi.

Înfrângerea Italiei cu Irlanda a fost una controlată, dacă se poate spune așa. Azzurrii au jucat fără mai mulți titulari pe care Antonio Conte i-a menajat pentru partida din optimi. De cealaltă parte, Spania a etalat echipa de bază și a pierdut cu Croația primul meci după o serie de 15 partide fără înfrângere la un Campionat European.

Italia a arătat până acum un joc în care nu a ținut să aibă posesia. A fost alegerea lui Conte să ofere adversarilor mingea, bazându-se pe apărarea sa cea mai bună din lume. Atacul Italiei nu este dintre cele mai bune, dar este suficient și bine manevrat în momentele cheie.

Spania se va lovi exact de acest lucru. Va fi lăsată cu mingea, pasele vor fi libere așa cum ibericilor le place. Dar vor putea jucătorii lui Vicente del Bosque să intre decisiv în apărarea Italiei și să înscrie primii?

Italia va sta și va aștepta. Dacă Spania va accepta acest lucru și nu va mușca momeala, atunci jocul s-ar putea duce spre un egal la zero și un deznodământ la loviturile de departajare.

Dacă Spania va ataca și va crea spații, Italia are cele mai mari șanse să pedepsească orice greșeală, iar atunci vom avea în față un meci deschis în care orice se poate întâmpla.

Cote pariuri sportive Italia – Spania (Betano.com)

Meciul Italia – Spania  beneficiază de MARJĂ 0%, pentru 1-X-2 partida având cote de 4,45 – 3,00 – 2,24.

Leave a Reply