simona halep wimbledon

Simona Halep începe luni la Wimbledon (live streaming pe Betano.com)


Simona Halep va juca luni primul său meci de la Wimbledon contra jucătoarei slovace Anna Karolina Schmiedlova. În mod normal, românca ar trebui să nu aibă probleme și să avanseze fără emoții. Meciul este transmis live streaming pe Betano.com, luni, după ora 18:30.

Cum văd meciul live streaming?

Meciul se poate vedea live streaming din momentul în care începe, accesând partida Simonei Halep din secțiunea de Pariuri Live de pe Betano.com. Pentru a putea vedea imaginile video trebuie să fii conectat în contul Betano.com și să ai un sold minim de 0,50 RON în cont sau un pariu deschis în ultimele 24 de ore, excluzând pariurile antepost.

wimbledon live streaming

Halep dorește un traseu mai bun la Wimbledon

Jucătoarea noastră a avut în 2015 un start de coșmar pe iarba londoneză, fiind învinsă de  Jana Cepelova chiar din primul tur.

Debutul în cadrul unui turneu de Mare Șlem este mereu greu, dar în acest an se așteaptă de la Halep un traseu mai solid la Wimbledon. De aceea, ea dorește în acest an în primul rând să nu repete contraperformanța de anul trecut și să o învingă pe conaționala Janei Cepelova, slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Halep și Schmiedlova joacă luni după ora 18:30.

Simona Halep a avut un sezon inconstant, pierzând în primul tur la Australian Open cu necunoscuta Shuai Zhang. La Roland Garros a fost eliminată în turul 4 de  Samantha Stosur, o jucătoare pe care ar fi trebuit să o învingă.

De aceea, românca pare că are nevoie să treacă în primul rând nu de adversara aflată de cealaltă parte a terenului, ci de ea însăși pe plan mental. O adversară ușoară și ieșită din formă este ideală în primul tur, iar Schmiedlova este numele ideal. Slovaca a avut o singură victorie din 16 meciuri în sezonul WTA din 2016,  repurtă în ianuarie!

O problemă pentru Halep este că nu a mai jucat deloc de la Roland Garros. S-a retras de la Birmingham din cauza unei accidentări, dar nu va avea nici o scuză pentru o eliminare la Wimbledon similară cu cea de anul trecut.

O victorie a Simonei, luni, în două seturi este cea mai probabilă, iar Betano.com oferă o cotă de 1,33 pentru aceasta. 

Leave a Reply