BETANO.com s-a lansat în România


Joi, s-a lansat pe piata din Romania o noua agentie de jocuri online, BETANO.com. Cu servicii rapide si usor de folosit, precum si o comanda vocala pentru aplicatia de iOS – o premiera mondiala in domeniul pariurilor online, dar si o oferta extrem de bogata de pariuri si live streaming, Betano isi propune sa devina pe termen scurt sau mediu sa intre in topul caselor online de pariuri din Romania.

BETANO.com, pe scurt:
• pariuri 100% legale
• 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top
• 230.000 evenimente sportive și sociale pe an
• Live streaming pentru 24.000 de evenimente sportive în fiecare an
• 35 de tipuri de sporturi și activități
• Platformă cu tehnologie de ultimă generație pentru desktop și mobil

Jocul începe acum
Sub sloganul ‘Jocul începe acum‘, BETANO.com, operator internațional de pariuri sportive și cazinou online, lansează platforma sa inovatoare online și mobile pe piața locală, avand licenta locala de operare legala din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Noua platformă oferă membrilor săi o experiență completă și sigură, tehnologie de ultimă generație, produse personalizate conform preferințelor consumatorilor din România, precum și un nou nivel de prezentare și implementare a acestui tip de divertisment.

Ofertă foarte cuprinzătoare de pariere
Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde în lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2.

Live streaming de cea mai bună calitate
Cu posibilitatea de a urmări peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, în mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gamă variată de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plajă, hochei pe gheață, speedway, MMA, tenis de masă etc.) și dintre cele mai importante competiții din România și din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroligă, ATP și turnee WTA). De asemenea, membrii pot opta pentru pariuri speciale, precum previziuni ale celor mai cunoscute seriale TV sau rezultatele alegerilor prezidențiale.

BETANO.com este aici să rămână
Avem un plan de investiții pe termen lung în România, iar obiectivul nostru constă în a poziționa BETANO ca marcă de top și de încredere pe piața locală. Nu dorim doar să aducem produsul nostru într-o varianta tradusă pentru piața din România, așa cum fac cei mai mulți dintre operatori, ci dorim să oferim o experiență adaptată nevoilor și preferințelor românilor, atât pe parte de produs, cât și de servicii”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & BETANO.com.

Plăți rapide și aproape de nevoile membrilor săi
Procesul de înregistrare pentru a deveni membru BETANO este ușor, simplu și sigur. Serviciul de asistență clienți în limba română este disponibil oricând pentru a oferi informații membrilor prin    e-mail, live chat sau serviciul telefonic call-back. De asemenea, membrii pot alege mai multe metode de plată, precum depozite sau retrageri prin card de credit, transfer bancar sau portofele digitale (Skrill, NETELLER, PaySafe, etc).

Betano in Romania
In imaginea de mai sus se afla unii dintre principalii oameni care stau in spatele succesului produsului, de la stanga la dreapta, Thanassis Kanouris (Marketing & Affiliate manager), Panos Konstantopoulos (Chief Marketing Officer), Ignatios Stavrinos (Head of International Product and Operations) si George Kourakos (Product & Innovation Director).

Reprezentăm o companie dedicată jocurilor de noroc responsabile și activăm după toate regulile și restricțiile definite de Autoritatea Română a Jocurilor de Noroc și de lege. În această privință, implementăm o varietate de unelte care să asiste utilizatorii noștri în a se bucura de o experiență plăcută pe platformă și de un joc responsabil”, a adăugat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & BETANO.com.

Compania are la nivel regional un număr de 160 de angajați (10% dintre ei fiind asociați români) și estimează că se vor extinde la un număr de 200 angajați până la finele anului.  Despre BETANO.COM BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă.

Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live.   Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi. BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta, care operează în Grecia și Cipru, sub brandul Stoiximan, platforma nr.1 de online gaming din Grecia in acest moment.

Leave a Reply