dazzle me screenshot

Dazzle Me! Diamantele strălucitoare din cazinoul Betano

Dazzle Me este un joc video produs de NetEnt ce se remarcă în cazinoul Betano prin culorile strălucitoare ale diamantelor, dar și designul neobișnuit cu role de mărimi diferite!

Dazzle Me are 5 role, acestea având un număr diferit de linii: cele două din stânga au doar 3, următoarele două au câte 4, iar cea din extrema dreaptă are 5. Simplist, slotul video are doar 7 simboluri: clasicii clopoței și șeptari, 4 diamante în culori diferite și bonusul de Rotiri Gratuite (Free Spins). Trei simboluri Free Spins îți aduc 8 Rotiri Gratuite, patru aduc 12, iar 5 – 16 Rotiri.

Cele mai mari șanse de câștig sunt atunci când Dazzling Wild se activează. Toate simbolurile de pe o rolă devin identice, ajutându-te să obții mai multe combinații, iar atunci când mai multe role devin Dazzling Wild, câștigul va fi unul foarte mare! În aceste situații, diamantele vor avea în spate un background strălucitor, de unde vine și numele jocului – Dazzle Me (Orbește-mă).

Ca și celelalte jocuri oferite de NetEnt ce se bucură de mare succes în cazinoul Betano (Starburst sau Twin Spin), Dazzle Me este un slot video extrem de rapid, cu șanse mari de câștig și bonusuri atrăgătoare. Deși designul este minimalist, compensează prin gama extraordinară de culori și prin ecranul orbitor de care se bucură jucătorii atunci când obțin un câștig mare.

În fiecare weekend, cazinoul Betano organizează turneul Weekend Sălbatic. Află aici cum poți participa pentru a câștiga rotiri gratuite!

Leave a Reply