Sepsi Viitorul

Zi de pariuri! Cele mai interesante evenimente ale zilei

Începem weekendul în forță pe Betano! Se apropie sfârșitul de sezon, unele echipe sunt deja campioane, altele se luptă până în ultima etapă pentru trofeul mult râvnit, iar suporterii se bucură că fotbalul s-a întors! Mai jos vei găsi alegerile noastre, dar tu poți alege orice alt eveniment din oferta uriașă de pariuri de pe Betano!

1. Legia Varșovia – Piast Gliwice

Legia este lider autoritar în Ekstraklasa, având un avans de 11 puncte față de locul secund ocupat chiar de adversarii de astăzi și au șansa de a-și majora avantajul semnificativ. Piast Gliwice a învins Legia de două ori în acest sezon, dar se deplasează în capitala Poloniei după două înfrângeri în ultimele două etape în care nu au marcat. Gazdele se află într-o poziție în care nu exclud nici un rezultat de egalitate, iar acest lucru este posibil să se vadă în jocul prestat. Ultimele trei partide ale ambelor echipe s-au terminat fie fără gol, fie cu o goluri doar într-o singură poartă.

Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.59 – 3.80 – 5.90

2. Sepsi Sf. Gheorghe – FC Viitorul

Viitorul lui Hagi este pe primul loc în Play-out, la șapte puncte distanță de echipa pregătită de Leo Grozavu și nu are emoții în ceea ce privește lupta pentru salvarea de la retrogradare. Etapa trecută, constănțenii i-au stricat debutul lui Ruben Albes pe banca lui Hermannstadt, câștigând clar, scor 4-1. Între timp, spaniolul a pierdut și cea de-a doua partidă în calitate de antrenor al sibienilor, 1-0, contra celor de la Academica Clinceni.

Sepsi are un moral foarte bun după un meci aproape perfect în cupă, în fața celor de la Poli Iași, învingând cu scorul de 5-1. Elevii lui Leo Grozavu se află la șase puncte distanță de retrogradare și pot scăpa de grijile eșalonului secund cu o victorie pe teren propriu contra Viitorului.

Cote Betano 1×2: 2.75 – 3.15 – 2.72

3. BATE Borisov – Dinamo Minsk

După două rezultate de egalitate consecutive, BATE a câștigat etapa trecută în deplasarea de la Belshina și este ușor favorită pentru a obține cele trei puncte aici.
Dinamo și-a extins șirul de invincibilitate la trei meciuri după egalul de acasă din runda trecută cu Energetik-BGU și nu se va lăsa învinsă în deplasarea de la Borisov.

Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.93 – 3.35 – 3.80

4. Slovan Liberec – Ostrava

Ambele echipe se află în afara pozițiilor care duc în cupele europene, dar sunt matematic încă au șanse, astfel încât lupta pentru puncte nu este abandonată, deși niciuna dintre părți nu este într-o formă deosebit de bună. Slovan Liberec nu a reușit să câștige în ultimele cinci partide din campionat, în timp ce Banik Ostrava a câștigat doar una dintre ultimele nouă. De asemenea, Slovan Liberec întâlnește miercuri Sparta Praga în finala cupei, astfel că o parte din concentrarea lor ar putea fi deja pe acest meci. Gazdele de astăzi nu pot conta pe mijlocașul român Alexandru Băluță care este suspendat. Cele două echipe s-au întâlnit și în urmă cu doar câteva săptămâni, iar meciul s-a încheiat 0-0.

Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.22 – 3.40 – 3.15

5. Atletico Madrid – Deportivo Alaves

Atletico Madrid a câștigat ultimele trei partide din LaLiga, învingând Osasuna, Real Valladolid și Levante.
De asemenea, elevii lui Diego Simeone nu au primit niciun gol în cele trei meciuri, timp în care au marcat de șapte ori.
Deportivo Alaves a luat doar trei puncte din 12 posibile de la restartul fotbalului, fiind fără gol marcat în ultimele două etape și primind nu mai puțin de șapte goluri.

Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.36 – 4.70 – 11.50

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply