Vino în Vegas și câștigă cu Starburst!

Starburst este un joc video oferit de NetEnt cu 5 role și 10 linii. Este unul dintre cele mai populare jocuri video create de NetEnt și printre cele mai jucate în cazinoul Betano.

Intră acum în cazinoul Betano și profită de ofertele Calendarului de Crăciun!

Starburst are un tempo ridicat și o selecie de culori vibrante cum nu ai mai văzut. Un joc video minunat desenat, cu bijuterii strălucitoare, dar și efecte audio care dau senzația că ești în spațiu.

Nu oferă Rotiri Gratuite dar te va uimi cu extinderea Starburst Wild. Atunci când apar pe oricare dintre cele 3 role din mijloc, se extind pe întreaga rolă și rămân până la 3 re-rotiri (care funcționează la fel ca Rotirile Gratuite). Posibilitățile unui câștig mare sunt astronomice.

Când Starburst Wild este activat, acestea se vor extinde pe rolele 2, 3 și 4. Celelalte două role se vor roti din nou. Dacă un nou Starburst Wild apare în timpul re-rotirii, se extinde din nou alături de cel inițial pentru o altă re-rotire. Acesta se oprește doar atunci când nu mai apare niciun Starburst Wild la re-rotiri.

Dacă reușești să obții 3 extinderi Starburst Wild, poți câștiga destul de mult. Cele mai mari câștiguri vin, însă, în jocul de bază, iar ecranul tău va străluci pentru a prezenta succesul tău în diferite combinații. Este un joc unic și are printre cele mai mari șanse de câștig. Designul unic și posibilitatea crescută de a câștiga îl fac unul dintre cele mai populare jocuri video nu doar pe platforma Betano, ci în întreaga lume!

Acesta e doar unul dintre jocurile prin care poți participa în promoția Jocurile lui Moș Crăciun! Participă și poți fi unul dintre cei 150 de câștigători care vor împărți premiul de 100.000 lei!

Leave a Reply