twin-spin

Twin Spin: mai multe șanse de câștig cu cele 2 role „gemene”

Unul dintre jocurile extrem de populare în Cazinoul Betano este Twin Spin, un joc nou dar cu multe aspecte de design old-school, devenind preferatul jucătorilor vechi de sloturi video.

Ai 243 de șanse de câștig la cu rolele gemene! Intră acum în Cazinoul Betano!

Da, 243 șanse de câștig. Twin Spin are 5 role, iar 2 dintre ele sunt întotdeauna identice. De aici vine și numele jocului, „Rotiri Gemene”. Cele două role gemene pot fi extinse până la întreg panoul, aducându-ți un câștig de 1080 de ori mai mare decât miza ta!

Creat de NetEnt ca un omagiu adus jocurilor vechi, Twin Spin are simbolurile cărților de joc, cireșe, clopoței, dar și Lucky 7 și BAR. Diamantul este cel pe care vor jucătorii să-l vadă cât mai des, el aducând 1000 de unități la o miză de 5. Twin Spin nu are Rotiri Gratuite și alte bonusuri, dar, ca multe alte jocuri NetEnt, aduce un Wild care poate înlocui simbolurile cu cele pe care le cauți.

Twin Spin atrage interesul jucătorilor prin cele două role gemene, dar și prin modul în care s-a apropiat de jocurile video de la începutul anilor 2000, fiind cea mai bună opțiune pentru nostalgici. Aparatul îmbină într-un mod încântător caracteristicile celor vechi cu designul modern, coloana sonoră relaxantă și cele două role gemene care îți cresc șansele de câștig!

Dacă nu e genul tău, încearcă Starburst, un alt joc video extrem de popular în cazinoul Betano!

Leave a Reply