simona-halep

Australian Open: zeci de pariuri speciale pe jucătoarele din România!

Australian Open, primul turneu de grand slam al anului, va începe luni. România are 6 jucătoare pe tabloul principal, iar pe Betano sunt deja numeroase pariuri speciale!

Simona Halep a avut un meci de aproape 4 ore în 2018. Va depăși 140 minute în acest an?

Cele mai multe pariuri speciale sunt pentru Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu – cele mai bine clasate jucătoare românce. În această categorie se află pariurile pentru cel mai lung meci al fiecărei jucătoare. Linia pentru Simona Halep este de 139,5 minute. Va avea numărul 1 mondial un meci care va depăși această durată la Australian Open 2019? Pentru Mihaela Buzărnescu, bara este la 100 minute, iar pentru Irina Begu la 95,5. Betano oferă cote și pentru posibilitatea ca tenismenele noastre să aibă meciuri fără duble greșeli, procentajul la primul serviciu, totalul tie-break-urilor sau numărul de ași.

Tot aici sunt și pariurile tip head-2-head. Va ajunge Irina Begu mai departe decât Ana Bogdan? Dar Mihaela Buzărnescu față de Eugenie Bouchard sau Simona Halep față de Serena Williams?

Simona Halep este a doua favorită la trofeu, conform bookmakerilor, iar cota ca ea să câștige turneul fără să piardă vreun set este de 100.00!

Cotă 150.00 pentru o finală Halep – Buzărnescu

Cotele pentru Simona Halep și Mihaela Buzărnescu continuă cu runda în care vor fi eliminate. După ce anul trecut a fost eliminată în primul tur de Wozniacki, Buzărnescu este acum între primele 25 favorite și chiar cotată cu șanse la finală! Pentru o înfruntare cu trofeul pe masă între ea și Simona Halep, cota Betano este de 150.00. Șansele ca ambele să se califice în semifinale sunt de 35.00, iar în sferturi de 12.00.

Mai mult, cota ca în sferturile de finală de la Melbourne să fie trei românce este de 30.00!

Serena Williams, marea favorită. Wozniacki, sub Halep!

Cu 7 succese în finala de la Melbourne, cele mai multe din era open, Serena Williams este favorita pentru un nou trofeu. Americanca are cota 5.00, fiind urmată de Simona Halep, Angelique Kerber și Naomi Osaka – toate cu 10.00. Aryna Sabalenka are 12, în timp ce campioana en-titre, Caroline Wozniacki, doar 15.00. Dintre celelalte 5 românce, doar Buzărnescu mai este cotată, cu 125.00. Tu cine crezi că va câștiga anul acesta Australian Open? Pariază aici!

Leave a Reply